12.sınıfta yoklama alınmıyor zaten.
Millî Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN, bildiğiniz üzere devamsızlıklar hususunda çok hassas birisi. Bunu deneyiminiz ile söylüyorsanız okulunuz mevzuata uymuyor. Eğer devamsızlıklar hususunda bir teftiş yapılacak olursa okul idaresi ve öğretmen suçlu duruma düşer.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN, bildiğiniz üzere devamsızlıklar hususunda çok hassas birisi. Bunu deneyiminiz ile söylüyorsanız okulunuz mevzuata uymuyor. Eğer devamsızlıklar hususunda bir teftiş yapılacak olursa okul idaresi ve öğretmen suçlu duruma düşer.

Körler sağırlar birbirini ağırlar. Hiçbir şey olmaz. Formaliteden öğrencilere devamsızlık limitini aşmayacak şekilde devamsızlık girilir okullarda paracıklarını almaya devam eder.

Millî eğitim bakanı Yusuf tekin, bildiğiniz üzere devamsızlıklar hususunda çok hassas birisi. Bunu deneyiminiz ile söylüyorsanız okulunuz mevzuata uymuyor. Eğer devamsızlıklar hususunda bir teftiş yapılacak olursa okul idaresi ve öğretmen suçlu duruma düşer.

Benim okulumda devamsızlıktan belge alamadım zaten özel okuldayım. Benim anlatmaya çalıştığım okulların %90-95'i böyle yapar.
Konu sahibi arkadaşa gerçekleri yazdım.

Millî eğitim bakanı Yusuf tekin, bildiğiniz üzere devamsızlıklar hususunda çok hassas birisi. Bunu deneyiminiz ile söylüyorsanız okulunuz mevzuata uymuyor. Eğer devamsızlıklar hususunda bir teftiş yapılacak olursa okul idaresi ve öğretmen suçlu duruma düşer.

Açık liseyi kapatmakta bir çare değil dışarıdaki katilleri, hayvan katilleri, hırsızların toplanmadığı bir yerde eğitimi düzgün bulmak saçma sabah güneş doğmadan kalkıp okula gidip, buz gibi sınıfta bir sürü serserinin dolu olduğu bir sınıfta eğitim işlemekte mantıklı gelmiyor. Konu sahibi arkadaşın en rahat şekilde eğitimi alacağı sistemi gösterdim.