11 ve 12. sınıfta spor yapılır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 117
  • Etiketler Etiketler
    spor yapılır
Yer
Antalya
Lafi uzatmayalım, bu sene 11 olacağım. YKS için hedefim 10K-15K civarı. 11'de bu dengeyi nasıl kurarım? 12 için 11'de kurduğum dengeyi ilk dönem sonuna kadar götürüp 2. donemde bırakmak var. Ama 11'de ne yapmalıyım derslerle beraber nasıl yürür bu iş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lafi uzatmayalım, bu sene 11 olacağım. YKS için hedefim 10K-15K civarı. 11'de bu dengeyi nasıl kurarım? 12 için 11'de kurduğum dengeyi ilk dönem sonuna kadar götürüp 2. donemde bırakmak var. Ama 11'de ne yapmalıyım derslerle beraber nasıl yürür bu iş?
12. sınıf son 4-5 ay bırakırsın.

7/24 ders çalışmayacağına göre yürütebilirsin.

O iş öyle olmuyor hocam. 1- 1.5 saat idman sürse gelince duşu var, yemeği var, dinlenmesi var. Nereden baksan o gün 4 saatin gider. Okuldan çıkışta direk gitse eve geldiğinde akşam oluyor zaten. O yorgunlukla bir de ders çalışmak zor gelir.

11 için yapacağın en iyi hamle 11. sınıfı ve TYT matematiği halletmek olur. O zamana geri dönsem bunu yapardım. Fitness'e ben gitmiştim o zamanlar aynen yukarıda dediğim gibi oldu. Şimdi olsa gitmezdim, vücut 2 sene sonra da yapılır. 15k istiyorsan az kendini topla 12'yi bitirince ne istersen yap.

Hiçbir konuyu bitirmeden gidip netimi göreceğim diye TYT sınavına girme. Hiçbir katkısı amacı yok. Konuyu öğrendikten sonra gir denemelere. Dershaneye gidersen bilerek moralini bozuyorlar böyle yaparak.

Hafta içi 3 gün, haftada toplam max 4-5 saatini alacak bir şey. Spor yaparken tak kulaklığını ders ile ilgili anlatımları dinle, bahane arıyorsun.
Bahane arayan yok, farkındaysan eğer spor nasıl yürütülür diye sormuşum. Salona gidip-gelmesi, duş alıp öğün hazırlaması da var o işin. O yüzden sordum ve konu açtım.

Bahane arayan yok, farkındaysan eğer spor nasıl yürütülür diye sormuşum. Salona gidip-gelmesi, duş alıp öğün hazırlaması da var o işin. O yüzden sordum ve konu açtım.
Salona gidip gelmesi kolay zaten antreman atıp çıkıyorsun, milletle konuşmazsan hızlıca biter. Duş alma konusuna gelirsek bende dahil çevremde ki kimse duş almıyor alanı görmedim daha. Öğün hazırlamasını mejbur ailenden biri yapacak son çare sen.

Yap yap bizi spor kurtaracak. Her zaman spora devam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt