Yalnızca yeni Uygulama kullanıcılarına özel yazıyor. Fiyata vergiyi ekledim, yeni hesap açabilirsiniz.
Hepsiburada fiyatı 1157 TL:
Yalnızca yeni Uygulama kullanıcılarına özel yazıyor. Fiyata vergiyi ekledim, yeni hesap açabilirsiniz.
Uygulamadan girmeniz gerekiyor.Sepete ekle butonu yok bende hesabım yeni değil ama daha önce hiç alışverişi yapmadım
Aynı üründen temu üzerinden satın aldım maalesef kalitesi çok düşük. Uçları taktığımız tornavida kaleminin içerisi boş olduğu için birkaç kullanım sonrası uçları taktığımız yuvanın bağlantısı yalama oldu ve uzatma hassas bir vida açma esnasında tornavida kaleminin içine kaçtı, çıkarana kadar zulüm çektim. Aynı yapıda 35li set tornavida aldım, onda da mıknatıs düşme sorunu yaşadım. Fiyatları da zaten kalitelerine göre olduğu için normal, ancak uzunca süre araştırdıktan sonra TEMU üzerinde alet edavatları alınabilecek en kaliteli hırdavat markasının AIRAJ olduğunu düşünüyorum.Yalnızca yeni Uygulama kullanıcılarına özel yazıyor. Fiyata vergiyi ekledim, yeni hesap açabilirsiniz.
Bu plastik kutulu set ülkemizde de çok saçma fiyatlara satılıyor maalesef ancak uçlarının ömrü de çok düşük, azıcık sıkı vidalarla çalıştığınız zaman uçlar yemeye başlıyor hemen.Yalnızca yeni Uygulama kullanıcılarına özel yazıyor. Fiyata vergiyi ekledim, yeni hesap açabilirsiniz.
Aynı üründen temu üzerinden satın aldım maalesef kalitesi çok düşük. Uçları taktığımız tornavida kaleminin içerisi boş olduğu için birkaç kullanım sonrası uçları taktığımız yuvanın bağlantısı yalama oldu ve uzatma hassas bir vida açma esnasında tornavida kaleminin içine kaçtı, çıkarana kadar zulüm çektim. Aynı yapıda 35li set tornavida aldım, onda da mıknatıs düşme sorunu yaşadım. Fiyatları da zaten kalitelerine göre olduğu için normal, ancak uzunca süre araştırdıktan sonra TEMU üzerinde alet edavatları alınabilecek en kaliteli hırdavat markasının AIRAJ olduğunu düşünüyorum.
44in1 set 390tl çok kaliteli malzeme, tweezer'ı falan da var çoklu setlerdeki gibi. Dış kutu ve tornavida kalemi metal, plastik aksam olmaması iyi, kutu içi bütün slotlar mıknatıslı.
Kesinlikle alet edavat ihtiyacı olanlar Temu'dan Airaj markasının ürünlerine bakmalılar.
Bu plastik kutulu set ülkemizde de çok saçma fiyatlara satılıyor maalesef ancak uçlarının ömrü de çok düşük, azıcık sıkı vidalarla çalıştığınız zaman uçlar yemeye başlıyor hemen.