Bütçe
120.000 TL
Hocam tam olarak neden 5080 almıyorsunuz anlamadım?

Hocam 5080 siparişi vermiştim. Telefonum kırıldı mecburen bütçeden düştüm. Evet taksitle almayı planlıyorum. 6 taksit vade farksız 65k ya bulsam 5080 kartını alırım.

Hocam iki sorum var. Bu RAM bellekler kit halinde gelmiyormuş. Ayrı ayrı aldığımda uyuşmazlık problemi veya bilmediğim herhangi bir başka problem çıkar mı?
İkinci olarak belki sizin önerdiğiniz PSU benim dediğimden daha iyidir ama uzun yıllardır bu markayı kullanıyorum. Arada 1.000 TL fiyat farkı ve benim için önemli değil bu fark. Fiyatının eşit olduğu düşünürsek seçiminiz hangisi olurdu?

Son düzenleme:
@tth, High Power daha iyi olur. RAM sorun olmaz.

Ekran kartı dışında hepsini alıyorum. Bütçeye göre ekran kartı seçimi yapacağım.

Hocam hepsini aldım sayılır sadece kasa ve soğutucuyu almadım. Biraz bütçe yükseltebildim ve 15.000 TL kaldı. Akvaryum kasa ve 360 soğutucu almak istiyorum sadece görüntü amaçlı ama bu sisteme yetecek bir şey olsun aynı zamanda. Bana öneride bulunabilir misiniz?
Kasa fanlı olursa iyi olur, fan sök tak yapmak istemiyorum anlamıyorumda zaten. PSU kasa önerebilirsiniz eski önerdiğiniz PSU iptal etme imkanım var.

Son düzenleme:

Eyvallah adamsın :)

Hocam anakartı iade ettim. Müsait olursanız linki atacağım konuya göz atarsanız sevinirim.

Son düzenleme: