O fiyata depolama alırım daha iyi açıkçası. Kasayı sonradan değiştiririm, zaten beklentim yok.
Hocam kasayı geçtim. PSU değişiyor. FSP varken Gamepower 500W PSU'ya güveniyorsanız bilemem. RX6600'lü sistem varken bence bu sistem alınmaz orası ayrı mesele. Kasayı değiştirsen arada 1200 lira falan fark kalıyor zaten onunla.

Her halükarda para vereceksem biraz ekler şunu alırdım.

Ölü soket ve ekran kartı tarafı biraz farklı. LGA1700'de 14400F takabilirsin ileride ve ARC750 daha ne kadar güçlenebileceği belli değil. Bir bakmışsınız adamlar güncelleme getirmiş 3060 Ti tokatlamaya başlamış kart.

Çer çöp dolu içi. Bir parçasını yükseltsen öbürü kötü kalıyor.

Bunu alırdım daha iyi.

+1000TL -işlemci +parça kalitesi.

Ben NVIDIA tercih ederdim. Bana göre bu kartlar piyasada çok yeni, geleceğini kestiremiyorum.
Yeni çıkan özellikler önce NVIDIA'ya geliyor, yeni teknolojiler NVIDIA alt yapısına kuruluyor. Biraz iOS gibi.
AMD kullandığım da oldu NVIDIA'nın kıymetini kullanınca anladım. Konu biraz bütçe olduğu için bir şey diyemiyorum ama 15 bin TL bütçe 20 bin TL'ye zorlanabilirse çok daha iyi olur.
1716646172854.webp

Ölü soket ve ekran kartı tarafı biraz farklı. LGA1700'de 14400F takabilirsin ileride ve ARC750 daha ne kadar güçlenebileceği belli değil. Bir bakmışsınız adamlar güncelleme getirmiş 3060 Ti tokatlamaya başlamış kart.

2 tarafın soket desteği de bitti. ARC750 ile derdim yok benim derdim genel olarak sistemin parçaları. Attığım sistemin RAM'leri kötü mesela ona 500 ekler değişirim şu Hikvision'u görmekten midem bulanıyor.

Bir parçasından başlayarak sırayla o değmez bu değmez deyip parça değişikliği yaptıkça fiyatın yükselmesi kaçınılmaz oluyor.

Alan bu şekilde almalı. Ya da üzerine ekleme yapıp komple başka bir sisteme yönelmeli. Bu haliyle fiyatına göre iyi. Üzerinde değişiklik yapmak fiyatını artırdığı için pek bir cazibesi kalmıyor.

Bir parçasından başlayarak sırayla o değmez bu değmez deyip parça değişikliği yaptıkça fiyatın yükselmesi kaçınılmaz oluyor.

Alan bu şekilde almalı. Ya da üzerine ekleme yapıp komple başka bir sisteme yönelmeli. Bu haliyle fiyatına göre iyi. Üzerinde değişiklik yapmak fiyatını artırdığı için pek bir cazibesi kalmıyor.
Idare ettigi yere kullanilabilecek parcalar var yine zaten, burada en kotu parca SSD onu da daha sonra satip daha iyisi ile degistirebilir indirimli urun buldugunda.

Idare ettigi yere kullanilabilecek parcalar var yine zaten, burada en kotu parca SSD onu da daha sonra satip daha iyisi ile degistirebilir indirimli urun buldugunda.
AAA ya da benzeri ağır hikaye tabanlı oyunlar için fazla gelecek (2026+) vaat eden bir sistem olmasa da sadece rekabetçi oyunlar için sıkıntısız kullanılabilir bir sistem. Almayı düşünenler beklentilerini ve elde edeceklerini tartarak alırsa sorun olmaz diye düşünüyorum.