k4moncik 71

Üstün
Genelde tak-sök işlerine meraklıyım. Forumda o kadar aktif olmasam da bilgisayarla uğraşmayı seviyorum. Motorum arıza verdiğinde genelde kendim yapıyorum. Bir rehberlik hocasına bunları anlattığımda bana bu bölümleri yazdı. Sıralama 134K, sizce ne yazmalıyım?

1785836868692.webp

Net Yönetim bilişim sistemleri yaz. Hem bilgisayar tak çıkar vs. ye uygun IT tarafından ilerleyebilirsin, istersen yazılımdan ilerlersin, istersen iktisadi istersen de idari alandan ilerleyebilirsin. Açık ara en under-rated bölüm. Bilgisayar mühendisi olmama rağmen ybs alanında master yaptım şimdi de doktora yapıyorum bu alanda.

Bölümde bir mühendisin aldığı yazılım temelini almakla birlikte mühendislik fakültesinde asla göremeyeceğin sosyal, idari, ikdisadi ve muhasebe eğitimini alıyorsun. Bu bölümün böyle düşük puanlarda olması şaka gibi bir durum.

Görseli bir türlü HD görüntüleyemiyorum. Başka şekilde yollayabilir misiniz?

Görseli bir türlü HD görüntüleyemiyorum. Başka şekilde yollayabilir misiniz?
1785838731448.webp

Net Yönetim bilişim sistemleri yaz. Hem bilgisayar tak çıkar vs. ye uygun IT tarafından ilerleyebilirsin, istersen yazılımdan ilerlersin, istersen iktisadi istersen de idari alandan ilerleyebilirsin. Açık ara en under-rated bölüm. Bilgisayar mühendisi olmama rağmen ybs alanında master yaptım şimdi de doktora yapıyorum bu alanda.

Bölümde bir mühendisin aldığı yazılım temelini almakla birlikte mühendislik fakültesinde asla göremeyeceğin sosyal, idari, ikdisadi ve muhasebe eğitimini alıyorsun. Bu bölümün böyle düşük puanlarda olması şaka gibi bir durum.
EA sıralamam 210K. Girebilir miyim bilmiyorum.

Bu sıralamayla Isparta Bilgisayar ve İskenderun Teknik Uçak Bakım Onarım mantıklı olur.

Hacettepe Bilgisayar ve Bilişim Bilimlerini de kesin yaz.
Isparta'da yaşıyorum, tutarsa aslında güzel olur. Ben de uçak bakım ve onarım'a yakın bakıyorum; ancak millet 147 B1.1 filan diyor, ne demek anlamadım.
Kafkas üniversitesini bir dene. Kars ta olduğu için puanı düşük ama hocaları Türkiye çapında. Program zaten %90 aynı tüm Türkiye de.
Burdur dibimde aslında. Geçen sene 216K ile kapatmış.

Isparta'da yaşıyorum, tutarsa aslında güzel olur. Ben de uçak bakım ve onarım'a yakın bakıyorum; ancak millet 147 B1.1 filan diyor, ne demek anlamadım.

Burdur dibimde aslında. Geçen sene 216K ile kapatmış.
Kafkas ybs deki akademik kadro aşırı iyi, bizzat tanıyorum hepsini bilgin olsun. Bitirip aynı bölümde yüksek lisansa da başlayabiliyorsun.

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim SHY 147 işe başladıktan sonra lisans alma sürenizi kısaltan belge. Bunda sizin dikkat edeceğiniz bir şey yok, sıralamanız dahilinde en yüksek okulu yazıp geçeceksiniz. Okulunuzda SHY 147 varsa vardır, yoksa yoktur.

B1 - B2 lisansı ile çalışacağınız pozisyonu etkiler. Havacılık elektrik elektroniği mezunları B2 lisansına sahipken, uçak bakım onarım mezunları B1 lisansına sahip.

Bildiğim kadarıyla söyleyeyim SHY 147 işe başladıktan sonra lisans alma sürenizi kısaltan belge. Bunda sizin dikkat edeceğiniz bir şey yok, sıralamanız dahilinde en yüksek okulu yazıp geçeceksiniz. Okulunuzda SHY 147 varsa vardır, yoksa yoktur.

B1 - B2 lisansı ile çalışacağınız pozisyonu etkiler. Havacılık elektrik elektroniği mezunları B2 lisansına sahipken, uçak bakım onarım mezunları B1 lisansına sahip.
İş bulma durumu, yurtdışı olanağı ve maaş konusunda bilginiz var mı?