Bu birazda size kalmış bir şey. Eğer derseniz ki ben 2k ağır oyunlar oynayacağım, o zaman 2. El rx6800xt veya sıfır rx7600xt almak daha mantıklı. Eğer ki yok ben 1080p oynayacağım bana yeter diyorsanız 5060 8gb kartınıda alabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Alessandro Del Piero
Başarılı
İkinci el tercih etmiyorum sıfır ben bu zamana kadar NVIDIA kullandım AMD'yi bilmiyorum sizd soruyorum.
Hem VRAM bakımından hem uzun ömürlülük bakımından RX 7600 XT al geç. 2K gaming de sizi üzmez.
Hem VRAM bakımından hem uzun ömürlülük bakımından RX 7600 XT al geç. 2K gaming de sizi üzmez.
N11'den ban yemişim Amazon'dan 400TL fazla verip alacağım mecbur
9000 serisinde hiç bir şey ile karşılaşmadım ben, 7000 serisinden sonra pek bir hata kalmadı.İkinci el tercih etmiyorum sıfır ben bu zamana kadar NVIDIA kullandım AMD'yi bilmiyorum sizd soruyorum.
Çıkarsan 9060xt, çıkmazsan 7600xt bakılabilir, ancak önermiyorum.
6800-6900XT-3080Ti alabileceğin en güçlü kartlar.
Hocam illa sıfır diyorsanız dediğim gibi size bağlı olarak değişen 2 kart kalır. Ya rx7600xt ya da 5060. Şunu belirteyim monitör destekliyorsa 2k grafiklerde i3 14100f ile rx7600xt güzel kombo diyebilirim. Darboğaz açısından endişelenmeyin çünkü o grafiklerde yük işlemciden ziyade ekran kartına binicek.İkinci el tercih etmiyorum sıfır ben bu zamana kadar NVIDIA kullandım AMD'yi bilmiyorum sizd soruyorum.
Hocam illa sıfır diyorsanız dediğim gibi size bağlı olarak değişen 2 kart kalır. Ya RX 7600 XT ya da 5060. şunu belirteyim monitör destekliyorsa 2K grafiklerde i3 14100F ile RX 7600 XT güzel kombo diyebilirim. Darboğaz açısından endişelenmeyin çünkü o grafiklerde yük işlemciden ziyade ekran kartına binecek.
İdefix güvenilir mi orada alacağım.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Satıcı tebilon. Alabilirsiniz.
Oradan bir şey almadım. Yorum yapamam hocam. Tek bildiğim diğer yerlere göre pahalı satışları var üründen ürüne değişmekle beraber.
Arkadaşında dediği gibi tebilon ise güvenilir.
Oradan bir şey almadım. Yorum yapamam hocam. Tek bildiğim diğer yerlere göre pahalı satışları var üründen ürüne değişmekle beraber.
Arkadaşında dediği gibi Tebilon ise güvenilir.
Pişman olmam değil mi RX 7600 XT ile bir de bu kasaya olur mu https://www.sinerji.gen.tr/gameboos...wer-kasa-p-49294?utm_campaign=akakce&v=1.53.2
@Alessandro Del Piero güç olarak eşit işlemciler arasında geçiş yapınca darboğaz azalmıyor haberin olsun, i3 14100F ile yapan 12400F ile yine yapar, gereksiz masraf yaptırma konu sahibine.
Kartın modeli nedir? 300mm desteği var kasanın.Pişman olmam değil mi RX 7600 XT ile bir de bu kasaya olur mu https://www.sinerji.gen.tr/gameboos...wer-kasa-p-49294?utm_campaign=akakce&v=1.53.2