Sığar o zaman hocam. Gigabyte Rx7600xt 28.1cm.Kasa fanları ondeki dışarıda taktım içeride değil bu ekran kartı kac cm olceyim ben.
Detaylar
Kim cevapladı?Olcmeden alıyorum o zaman size guvenerek olmazsa iade ederim zaten.
Hocam kasanın iç uzunluğunu ölçün yinede. Sığmazsa iade ile uğraşmazsınız hem.Olcmeden alıyorum o zaman size guvenerek olmazsa iade ederim zaten.
Hocam kasanın iç uzunluğunu ölçün yine de. Sığmazsa iade ile uğraşmazsınız hem.
Epeyde ici 320mm diyor 3M boşluk kalıyor.
O zaman hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Siz ne kullanıyorsunuz.
Aktif olarak kullandığım bir sistem yok şuanda. Eski sistem i7 13700f ve rtx3060ti idi. 3-4 aya 9950x3d ve rtx5080'li bir sistem toplayacağım.
Aktif olarak kullandığım bir sistem yok şu anda. Eski sistem i7 13700F ve RTX3060 Ti idi. 3-4 aya 9950X3D ve RTX5080'li bir sistem toplayacağım.
200-300 bine yani.
Aşağı yukarı o civar hocam. En son 198.000Tl idi indirim denk getirmeye çalışıyorum. Şuan elimde tek içi boş kasa var.
Aşağı yukarı o civar hocam. En son 198.000TL idi indirim denk getirmeye çalışıyorum. Şu an elimde tek içi boş kasa var.![]()
Bende i5-9400F GTX1650 vardı oyun oynatıyor ama bazi yerlerde kasıyor hazır sistemler güvenmiyorum tek tek topluyorum pahalıya geliyor ama daha toplamayacagim icin koymuyor kasayı ailem veya abim fark eder diye değiştirmiyorum normalde büyük kasa alırdım monitör 100Hz onu bile değiştiremiyorum fark ediyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
Hazırladığım rehber için yapmam gereken yasal uyarılar neler?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-
-