michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Şubat 2026 #51 xenzatioN dedi: Öyle mi? Bunu bilmiyordum bak. Ses düzeyi karıştırıcısında çıkış cihazında monitörü görünce dedim niye gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor.
xenzatioN dedi: Öyle mi? Bunu bilmiyordum bak. Ses düzeyi karıştırıcısında çıkış cihazında monitörü görünce dedim niye gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor.
KS KS X xenzatioN Gelişen Katılım 23 Ocak 2026 Mesajlar 29 Beğeniler 5 5 Şubat 2026 #52 michaelscofield dedi: Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam?
michaelscofield dedi: Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.371 Yer İstanbul 5 Şubat 2026 #53 xenzatioN dedi: Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
xenzatioN dedi: Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam.
A AGAYA Çalışkan Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 16 Beğeniler 0 25 Şubat 2026 #54 xenzatioN dedi: Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... merhaba hocam 2 monitörü canlı görmüş bir olarak g65b sorunsuz olsaydı yine g65b mi yoksa m27q2 qd mi derdiniz?
xenzatioN dedi: Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım. Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... merhaba hocam 2 monitörü canlı görmüş bir olarak g65b sorunsuz olsaydı yine g65b mi yoksa m27q2 qd mi derdiniz?