Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor.Öyle mi? Bunu bilmiyordum bak. Ses düzeyi karıştırıcısında çıkış cihazında monitörü görünce dedim niye gelmiyor.![]()
Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor.Öyle mi? Bunu bilmiyordum bak. Ses düzeyi karıştırıcısında çıkış cihazında monitörü görünce dedim niye gelmiyor.![]()
Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım.Benim elimde 4 farklı monitör var, onlarda da ses kısmında monitörün adı yazıyor.![]()
Hayır hocam.Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım.Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam?
merhaba hocam 2 monitörü canlı görmüş bir olarak g65b sorunsuz olsaydı yine g65b mi yoksa m27q2 qd mi derdiniz?Daha önce hiç hoparlörsüz monitör kullanmadım.Bu arada ECO modda mı kullanıyorsunuz hocam?
Hocam selamlar. Kusura bakma hiç görmemişim yanıtını. Benim monitörde aradığım şey oyunlarda canlı ve güzel bir görüntü elde edebilmekti M27Q2 QD bunu biraz daha iyi sağlıyor. He bu arada M27Q2 QD' de sorunsuz gelmedi iki tane çok minik sıkışmış piksel mi ölü piksel mi çözemediğim pikselle geldi siyahta yeşil renk veriyorlar renk değişince onlarında rengi değişiyor fakat artık yorulduğumdan bunun da değişimi ile uğraşmadım böyle kullanmaya karar verdim ve alıştım. Gözüme takılmıyor bile.merhaba hocam 2 monitörü canlı görmüş bir olarak g65b sorunsuz olsaydı yine g65b mi yoksa m27q2 qd mi derdiniz?