Bütçe
15.000 TL
Çok teşekkürler hocam. Şu an tek isteğim sorunsuz gelmesi. G65B'de 2 kere ölü piksel çıkması ve iade süreci falan yordu beni açıkçası.

Bana gelen monitör 1 ölü pikselli, fakat rahatsız etmiyor. Yine de şans işi bu ölü piksel, bazılarında 5 tane çıkar, bazılarında hiç.

Ben nerede olduğunu bile unutuyorum bazen. Belli olmuyor yani, siz biraz fazla takıyorsunuz doğal olarak sanki.
Hocam şöyle ki G65B'de çıkanlar kabak gibi ortada ve çok belli oluyorlardı bir tane değil ölü piksel kümesi vardı ondan referans konuşuyorum aslında. Belli belirsiz ölü piksel beni de rahatsız etmeyebilir belki.

Hocam şöyle ki G65B'de çıkanlar kabak gibi ortada ve çok belli oluyorlardı bir tane değil ölü piksel kümesi vardı ondan referans konuşuyorum aslında. Belli belirsiz ölü piksel beni de rahatsız etmeyebilir belki.
Muhtemelen size bayağı sorunlu bir ünite denk geldi. 1 tanenin rahatsız edeceğini sanmam, ben sonradan fark ettim ölü piksel olduğunu, o kadar belli olmuyor yani.

Muhtemelen size bayağı sorunlu bir ünite denk geldi. 1 tanenin rahatsız edeceğini sanmam, ben sonradan fark ettim ölü piksel olduğunu, o kadar belli olmuyor yani.
Evet evet hocam zaten G65B bu konuda sabıkalı bir model gördüğüm kadarıyla. 6 kere alıp iade edip hala ölü pikselsiz bulamayan gördüm. Sizin ki gibi olursa eğer benim içinde bir sorun olmaz.

Yeniden selamlar hocam. Monitör bugün elime ulaştı. 2 tane çok küçük sanırım sıkışmış piksel var. Rahatsız edici düzeyde değiller. Siyahta yeşil, beyazda kırmızı vs. renk veriyor. Değişiyor. Ölü piksel değil belli ki zaten çokta dikkat çekmiyor. Onun dışında monitörü gayet beğendim. Güzel bir tercih oldu. Şimdi birkaç sorum olacak size.

-Monitör için önerdiğiniz ayarlar nelerdir?
-Monitörden ses gelmiyor o neden olabilir?

Son düzenleme: