Bütçe
15.000 TL
Hocam benim için hz önemsiz. Görüntü kalitesi, renk canlılığı vb. şeyler daha önemli. Yalnızca hikayeli oyunlar oynuyorum çünkü. Bide uğraştırmayacak, resmi, düzgün satıcılar önemli. G65B alma sebebim Samsung'un iadede uğraştırmadan alması. Bu sorduğum monitörü de Amazon satıyor o yüzden danışmak istedim.

Öneriniz için teşekkürler hocam. 3070 ekran kartım var o yüzden 2K istiyorum.
Bütçeniz de önereceğim en iyi modeller:

G27Q2
M27Q2 QD
H27E6

Satıcıya ve fiyata dikkat ederek tercih edebilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam tekrardan. Uğraştırıyorum seni de kusura bakma. Hiç birinin düzgün bir satıcısını bulamadım. G65B'yi 3. kez deneyeceğim galiba.

Paylaştığım link de gönderici Amazon, sıkıntı olmaz.
Hocam gönderici Amazon olduğunda koşulsuz şartsız ilgileniyorlar mı? Ben biraz araştırmıştım Amazon depolarından çıkış olursa öyle oluyormuş onun haricinde satıcı ile muhatap oluyormuşuz. Hangi depodan geleceği de belli olmuyormuş sanırım.

Hocam gönderici Amazon olduğunda koşulsuz şartsız ilgileniyorlar mı? Ben biraz araştırmıştım Amazon depolarından çıkış olursa öyle oluyormuş onun haricinde satıcı ile muhatap oluyormuşuz. Hangi depodan geleceği de belli olmuyormuş sanırım.
Amazon satıcılı her ürünü keyfi şekilde 1 ay içinde iade edebilirsiniz.

Hocam selam tekrardan. Kusura bakmayın çok kez rahatsız ettim sizi. Hakkınızı helal edin.

Birkaç sorum olacak. Tekrardan belirteyim yalnızca hikayeli oyunlar oynuyorum. Benim için yalnızca güzel görüntü alabilmek önemli bu doğrultuda G65b almıştım fakat 2 kez ölü piksel çıkması nedeniyle iade ettim. Gigabyte önermiştiniz satıcı dolaylı biraz çekimserim ama alabilirim.

Bunlara ek olarak
  • ASUS TUF Gaming VG27AQML5A
  • ASUS TUF Gaming VG27AQL5A
  • ASUS TUF Gaming VG27AQ5A
Modellerine ne dersiniz? Bu monitörler daha çok rekabetçi oyunlar odaklı mı? M27Q2 qd veya G65b modellerine kıyasla benim aradığım güzel görüntüyü sağlayabilirler mi? Bunu merak ediyorum.

Hocam selam tekrardan. Kusura bakmayın çok kez rahatsız ettim sizi. Hakkınızı helal edin.

Birkaç sorum olacak. Tekrardan belirteyim yalnızca hikayeli oyunlar oynuyorum. Benim için yalnızca güzel görüntü alabilmek önemli bu doğrultuda G65b almıştım fakat 2 kez ölü piksel çıkması nedeniyle iade ettim. Gigabyte önermiştiniz satıcı dolaylı biraz çekimserim ama alabilirim.

Bunlara ek olarak
  • ASUS TUF Gaming VG27AQML5A
  • ASUS TUF Gaming VG27AQL5A
  • ASUS TUF Gaming VG27AQ5A
Modellerine ne dersiniz? Bu monitörler daha çok rekabetçi oyunlar odaklı mı? M27Q2 qd veya G65b modellerine kıyasla benim aradığım güzel görüntüyü sağlayabilirler mi? Bunu merak ediyorum.
M27Q2 QD ASUS modellerinden daha iyi, G65B'den de çoğu konuda daha iyi, kontrast hariç. G65B VA panel olduğu için kontrast olarak yüksek olması normal zaten.