ShadowLegion 43
Üstün
- Makaleler
- 1
SL Infinity fanlar sessizlikten ziyade görünüm ve hava akışı odaklı fanlardır. Atmos ll ile arasında soğutma olarak 1-2 derece belki fark eder; ya da etmez. Bunun yanında Atmos ll' de Sickleflow fanlar var. Şuanda piyasada Atmos II'yi soğutma/performans/sessizlik yönünden yenebilen yok. TRYX Panaroma ya da Ryuo 4 bile top seviye olmasına rağmen öne geçtikleri nokta AMOLED kavisli ekranlardır. Şuan bana kalırsa daha iyisi yok.Soğutmada problem yaşamadım benim şikayetim sesten yana ve ilk montajda vidaları bozuldu yalama oldu.
bunun ile sizin attığınız arasında kaldım. Attığınızı almayı düşünüyorum, sesinden memnun musunuz? Bu çok önemli çünkü bende takıntı seviyesinde fan sesine karşı duyarlılık var(dehb'den dolayı).
Yurtdışı forumlarında vs. çok araştırdım. Bir arkadaşımda da var ayrıca. Benimki kargoda henüz elime geçmedi. @Eagles hoca da Atmos modeli var (ilk modeli) o bile gayet iyi iken Atmos 2' de özellikle pompa çok sessiz. Pompa %100'de dahi ses yapmıyor duyulacak kadar. Ben %85' de çalıştıracağım çünkü doğru düzgün sıvı akışında fark olmadan ömrünü de uzatmak istiyorum. Durum bundan ibaret.