Üniversiteye başlayacağım için kağıt defterden tablete geçeyim diye düşündüm, ayrıca Youtube'da video izlemek için de kullanabilirim belki. Fiyat olarak kafamda çok bir şey yoktu açıkçası, ortalama bir fiyat olması açısından bu şekilde yazdım, gerçekten değecekse fiyatta esneme olabilir. Ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Canepe
Uzman
Kesinlikle Honor Pad V9 öneririm, Hepsiburada bunun yanında kalem ve kapta vermekte.
Hocam içinden adaptör çıkıyor mu acaba?Kesinlikle Honor Pad V9 öneririm, Hepsiburada bunun yanında kalem ve kapta vermekte.
Eki Görüntüle 180865
Canepe
Uzman
Kutudan 66w adaptör çıktığı yazılmış, Honor bu. Muhtemelen eksik bir şey göndermiyordur yanında. Samsung olsa çıkmıyordur derdim.
Teşekkür ederim hocam.Kutudan 66w adaptör çıktığı yazılmış, Honor bu. Muhtemelen eksik bir şey göndermiyordur yanında. Samsung olsa çıkmıyordur derdim.
- Makaleler
- 6
Üniversiteye başlayacağım için kağıt defterden tablete geçeyim diye düşündüm, ayrıca YouTube'da video izlemek için de kullanabilirim belki. Fiyat olarak kafamda çok bir şey yoktu açıkçası, ortalama bir fiyat olması açısından bu şekilde yazdım, gerçekten değecekse fiyatta esneme olabilir. Ne önerirsiniz?
Honor pad V9 ya da Honor pad 10.
Samsung telefonunuz varsa Samsung tabletler bakılabilinir.
OLED ekranlı tablet istersen Tab H10.
Kutudan 66W adaptör çıktığı yazılmış, Honor bu. Muhtemelen eksik bir şey göndermiyordur yanında. Samsung olsa çıkmıyordur derdim.
Aksesuarları kutudan yollamak zorundalar. Yoksa bulamazsın.
Telefonumu daha değiştirmedim ama Samsung alacağım gibi yüksek ihtimalle. Onun dışında ekrandan ziyade performans açısından neyi önerirsiniz?Honor pad V9 ya da Honor pad 10.
Samsung telefonunuz varsa Samsung tabletler bakılabilinir.
OLED ekranlı tablet istersen Tab H10.
Aksesuarları kutudan yollamak zorundalar. Yoksa bulamazsın.
Ayrıyeten Honor'da kalem ve kılıfın yanında geliyor olması güzel bence, ayrı ayrı olmayıp yanında geliyorsa daha iyi olur.Telefonumu daha değiştirmedim ama Samsung alacağım gibi yüksek ihtimalle. Onun dışında ekrandan ziyade performans açısından neyi önerirsiniz?
- Makaleler
- 6
Telefonumu daha değiştirmedim ama Samsung alacağım gibi yüksek ihtimalle. Onun dışında ekrandan ziyade performans açısından neyi önerirsiniz?
Ayrıyeten Honor'da kalem ve kılıfın yanında geliyor olması güzel bence, ayrı ayrı olmayıp yanında geliyorsa daha iyi olur.
oyun/performansta Xiaomi pad 7.
Ekranda Huawei MatePad 11.5/honor pad 10/honor pad v9/casper Tab H10.
Olarak sırayalabilirim.
Yani ekranı çok iyi olsun, diğer özellikleri bütçesindeki rakiplerle orantılı olsun dersen Casper Tab h10.
Bütçedeki en iyi tablet istersen Honor pad V9 (ekran hariç Tab H10 var)
F/P tablet istersen Huawei MatePad 11.5 2025 öneririm.
Hocam Huawei'de Google servisleri olmamasından dolayı çok içime sinmedi. Onun dışında Honor Pad V9 gayet güzel geldi, tam da bütçemde olması çok iyi oldu. Yüksek ihtimalle tercihimi bundan yana kullanacağım.oyun/performansta Xiaomi pad 7.
Ekranda Huawei MatePad 11.5/honor pad 10/honor pad v9/casper Tab H10.
Olarak sırayalabilirim.
Yani ekranı çok iyi olsun, diğer özellikleri bütçesindeki rakiplerle orantılı olsun dersen Casper Tab h10.
Bütçedeki en iyi tablet istersen Honor pad V9 (ekran hariç Tab H10 var)
F/P tablet istersen Huawei MatePad 11.5 2025 öneririm.