bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Uzun bir süredir Ugreen'in flat kablosunu kullanıyordum, çok memnundum. O kabloyu başka bir yere almam gerekti. Aynı yer için aynı şekilde Ugreen'in 15 metre flat ethernet kablosunu alacaktım fakat uzun süredir Ugreen'in sitesinde verdiği linklerde ürün yok. Direkt Ugreen'in kabloları uzun süredir piyasada yok, neden böyle?

Eğer alabileceğim bir yer varsa Ugreen 15 metre flat linki, yoksa da 15 metre flat ethernet kablo önerisi alabilir miyim? Flat olması önemli çünkü normal round kablolar kapılarımın altından geçmiyor. Bütçe sınırı yok, en iyi ürünü önerebilirsiniz, internetim 100 Mbps.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun bir süredir Ugreen'in flat kablosunu kullanıyordum, çok memnundum. O kabloyu başka bir yere almam gerekti. Aynı yer için aynı şekilde Ugreen'in 15 metre flat ethernet kablosunu alacaktım fakat uzun süredir Ugreen'in sitesinde verdiği linklerde ürün yok. Direkt Ugreen'in kabloları uzun süredir piyasada yok, neden böyle?

Eğer alabileceğim bir yer varsa Ugreen 15 metre flat linki, yoksa da 15 metre flat ethernet kablo önerisi alabilir miyim? Flat olması önemli çünkü normal round kablolar kapılarımın altından geçmiyor. Bütçe sınırı yok, en iyi ürünü önerebilirsiniz, internetim 100 Mbps.
1. Ugreen Ürünü Bulma: Ugreen'in 15 metre flat ethernet kablosunun neden stokta olmadığını kesin söylemek zor; ancak, üretim sorunları veya talep artışı gibi nedenlerle geçici olarak tükendi olabilir. Bunun için Ugreen'in müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

2. Alternatif Ürünler: Ugreen kablosu bulamazsanız, iyi alternatifler değerlendirebilirsiniz. İşte öneriler:
- Amazon Basics Cat-6 Flat Ethernet Kablo: 15 metre uzunluğunda, düşük kalınlık sayesinde kapının altından geçebilir.
- Mediabridge Cat6 Ethernet Kablo: 15 metre uzunluğunda, kaliteli bağlantı sağlıyor.
- Mauxi Flat Ethernet Kablo: 15 metre uzunluğunda, esnek yapısı ile geçiş alanları için uygundur.

3. Alım Dikkat Edilecek Noktalar:
- Kablo Tipi: Cat6 veya üstü seçilmeli; bu, 100 Mbps internet hızınıza uyumlu.
- Dış Kaplama: Kapı altı geçişleri için ince olması önemli.
- Müşteri Yorumları: Ürünlerin yorumlarını kontrol edin.

4. Alım Yeri: Bu ürünler genellikle Amazon, Hepsiburada veya N11 gibi e-ticaret sitelerinde bulunabilir. Bu siteleri ziyaret edip arama yaparak istediğiniz ürünü bulabilirsiniz.