Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar yeni bir tatile giriş yaptık. Benim şehir dışına çıkma planım filan yok full evdeyim, sıkılmamak için neler yapabilirim?

12.sınıfsan sıkılma gibi bir şansın yok her türlü çalışacaksın. 11.sınıfsan 11.sınıf konularını tekrar edip üstüne biraz TYT Mat/Geo kasıcan.
9-10 isen de gene biraz tekrar yapıp ipleri sıkı tutmayı sürdüreceksin.

Evde sıkılmamak için yeni bir şeyler öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Şahsen benim tercihim hızlı okuma eğitimi almaktan yana olurdu. Hem verimli bir tatil geçirmiş hem de hayatınızın her köşesinde kullanabileceğiniz bir bilgi kazanırsınız.

Önerebileceğim sitelerden biri www.dinamikokuma.com

Kaçıncı sınıf olduğuna göre değişir. YKS öğrencisi isen ders, boşsan arkadaşlarla gezi, evdeysen çizgi roman okuyabilirsin.

Arkadaşlar yeni bir tatile giriş yaptık. Benim şehir dışına çıkma planım filan yok full evdeyim, sıkılmamak için neler yapabilirim?
Hocam kitap okuyun. Hatta size bir kitap da önereyim, Robert Kiyosaki'den "Zengin Baba Yoksul Baba". Bence bu kitabı dünyada para kullanan ve zihinsel engelli olmayan herkesin okuması lazım. Bence normal versiyonunu okuyun ancak gençler için olan versiyonu da güzeldir.