Emre Human 2
Üstün
Haftada 2 gün? 1 günde tamamen kol çalışmıyorum bu arada böldüm onu. Göğüse triceps, sırta biceps gibi.
Haftada 2 gün? 1 günde tamamen kol çalışmıyorum bu arada böldüm onu. Göğüse triceps, sırta biceps gibi.
35cm kolum. Yağ oranıyla falanda alakalı olabilir yağ oranım düşük seviyede. Bir önceki konumda da fotoğrafını atmıştım tekrar atayım isterseniz belki dediğiniz gibi fotoğraf ile alakalıdır.Bende öyle yapıyorum fakat 6 aylık bana oranla kolun aşırı küçük geldi. Kaç cm? Belki fotoğraf ile alakalıdır.
Yağ ile pek alakalı olmuyor. Kas kütlesi ile yağ kütlesi pek orantılı değil. Kaç kiloda yapıyorsun? Kolların orantılı mı? Doğru yapıyor musun? Mesela, ben 12.5'da yavaş ama sert bir şekilde yapıyorum.35cm kolum. Yağ oranıyla falanda alakalı olabilir yağ oranım düşük seviyede.
Ben 20kg hummer curl atıyorum 8 tekrar. Barbell curl 30kg 12 tekrar gibi gibi. Sallana sallana yapmıyorum nizamilikte sıkıntı yok. Yağ oranın yüksekte ister istemez kolun daha büyük durur bu arada alakalı olmuyor gibi bir durum yok.Yağ ile pek alakalı olmuyor. Kas kütlesi ile yağ kütlesi pek orantılı değil. Kaç kiloda yapıyorsun? Kolların orantılı mı? Doğru yapıyor musun? Mesela, ben 12.5'da yavaş ama sert bir şekilde yapıyorum.
Benim yağ oranım tam kilom ile orantılı. Yağ kası en fazla 2cm gibi uzatır (aşırı değilse). Yaptığın şekli atsana bir.Ben 20kg hummer curl atıyorum 8 tekrar. Barbell curl 30kg 12 tekrar gibi gibi. Sallana sallana yapmıyorum nizamilikte sıkıntı yok. Yağ oranın yüksekte ister istemez kolun daha büyük durur bu arada alakalı olmuyor gibi bir durum yok.
Videosu yok şu an biceps gününde unutmazsam çeker atarım.Benim yağ oranım tam kilom ile orantılı. Yağ kası en fazla 2cm gibi uzatır (aşırı değilse). Yaptığın şekli atsana bir.
Düşük yağ oranında daha büyük duruyor tam tersi.Ben 20kg hummer curl atıyorum 8 tekrar. Barbell curl 30kg 12 tekrar gibi gibi. Sallana sallana yapmıyorum nizamilikte sıkıntı yok. Yağ oranın yüksekte ister istemez kolun daha büyük durur bu arada alakalı olmuyor gibi bir durum yok.
6 ayda daha ne olsunBende öyle yapıyorum fakat 6 aylık bana oranla kolun aşırı küçük geldi. Kaç cm? Belki fotoğraf ile alakalıdır.
Hocam düşük yağ oranında daha estetik durmaz mı? Kolunda belli bir yağ oranı bulunduğu için aynı kas kütlesinde düşük yağ oranlıya nazaran cm olarak bir tık daha büyük çıkar kanısına varıyorum düz mantık.
Bende 6 aylığım 37cm.