Hayatımı artık bir düzene koymak istiyorum. 15 yaşındayım ve spor yapmak istiyorum. Zamanım da var. Açık lise okuyorum, aslında yaşım büyük olsa spor salonuna giderdim ancak 1 yıl önce birkaç hafta spor salonuna gitsem de yaşımdan dolayı açıkçası orada biraz utanıyordum.

Evde spor yapabilir miyim? 1.82 boyum var 78 kiloyum amacım kas yapmak.
Spor salonu çok daha mantıklı utanmalıkta bir durum yok.

Hayatımı artık bir düzene koymak istiyorum. 15 yaşındayım ve spor yapmak istiyorum. Zamanım da var. Açık lise okuyorum, aslında yaşım büyük olsa spor salonuna giderdim ancak 1 yıl önce birkaç hafta spor salonuna gitsem de yaşımdan dolayı açıkçası orada biraz utanıyordum.

Evde spor yapabilir miyim? 1.82 boyum var 78 kiloyum amacım kas yapmak.
Evde spor yapılabilir fakat psikolojik açıdan bir süreden sonra devamlılığı getiremeyebilirsin. Spor salonuna gitmek daha mantıklı olur senin için hem ekipman açısından daha zengin olursun hem de devamlılığı daha iyi getirirsin.

Ben evde spor olayına hiç motive olamıyorum. Sürekli tembellik basıyor. İş konusunda da aynı şekilde evden çalıştığım zamanlar inanılmaz verimsiz geçiyor. Beyin evde yaşadığım stabil hayatın dışına çıkınca hata veriyor. Farklı ortamlar motivasyonumu arttırıyor. Bence imkan varsa spor salonuna gitmek daha verimli olur. Ayrıca spor salonlarının genel kitlesi sizin yaşlarınızda. Utanacak bir durum yok. İmkan dahilinde nasıl isterseniz öyle yaşayın. Kendinizi kısıtlarsanız, ilerleyen yıllarda hayatınız sıkışacağı için istediklerinizi yapacak vaktiniz olmayacak. En güzel yaşlarınızı dolu dolu yaşayın.