150 TL bütçeye Windows 10 Keyi nereden alabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Office, Windows için kullanıyorum güvenilir. Retail almanı öneririm.
www.hepsilisans.com
Windows 10 Lisans Satın Al (Anlık Teslimat) - Hepsilisans.com
En ucuz Windows 10 Lisans Hepsi Lisans'ta. Üstelik ödeme sonrasında güvenli alışveriş, anlık teslimat ve 7 gün 24 saat destek özellikleriyle!
www.hepsilisans.com
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisansOffice, Windows için kullanıyorum güvenilir. Retail almanı öneririm.
![]()
En ucuz Windows 10 Lisans Hepsi Lisans'ta. Üstelik ödeme sonrasında güvenli alışveriş, anlık teslimat ve 7 gün 24 saat destek özellikleriyle!www.hepsilisans.com
Şu nasıl?
Retail nedir?
Smmmhunter
Üstün
Nedense hiç güvenilir gelmedi. Sitede 2021 fiyatları var.Office, Windows için kullanıyorum güvenilir. Retail almanı öneririm.
![]()
En ucuz Windows 10 Lisans Hepsi Lisans'ta. Üstelik ödeme sonrasında güvenli alışveriş, anlık teslimat ve 7 gün 24 saat destek özellikleriyle!www.hepsilisans.com
Anakarta yazılan Key var mıdır?Nedense hiç güvenilir gelmedi. Sitede 2021 fiyatları var.
Smmmhunter
Üstün
OEM key dediğiniz şey hocam.
OEM olanı almanız lazım.
Fiyatlar sürekli böyleydi galiba.Nedense hiç güvenilir gelmedi. Sitede 2021 fiyatları var.
Evet o keyden demek istemiştim onu alırsam format atsam otomatik geliyor mu?
Evet.Evet o keyden demek istemiştim onu alırsam format atsam otomatik geliyor mu?
Smmmhunter
Üstün
Evet anakarta gömülüyor.Evet o keyden demek istemiştim onu alırsam format atsam otomatik geliyor mu?