KS KS S Slyrox Başarılı Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 180 Çözümler 3 Beğeniler 32 25 Eylül 2024 #11 mstfaozder dedi: H2002p de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona da baktım güzel gibi duruyor siz kullandıysanız bana iyi ve kötü yanlarını özet geçebilir misiniz?
mstfaozder dedi: H2002p de alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet ona da baktım güzel gibi duruyor siz kullandıysanız bana iyi ve kötü yanlarını özet geçebilir misiniz?
mstfaozder Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 296 Çözümler 1 Beğeniler 197 25 Eylül 2024 #12 Slyrox dedi: Evet ona da baktım güzel gibi duruyor siz kullandıysanız bana iyi ve kötü yanlarını özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, sadece başlığı biraz küçük ve kulakları rahatsız ediyor onun dışında ses seviyesi yüksek ve kullanılır.
Slyrox dedi: Evet ona da baktım güzel gibi duruyor siz kullandıysanız bana iyi ve kötü yanlarını özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum, sadece başlığı biraz küçük ve kulakları rahatsız ediyor onun dışında ses seviyesi yüksek ve kullanılır.