Nyaan_Neko

Uzman
1500TL butcem var, rekabetci oyun oynamiyorum yani malzeme kalitesi ve ergonomi sensorunden cok daha onemli benim icin.
Sunlari buldum.

VXE R1 Wireless Mouse R1SE olan.

Hangisini onerirsiniz ya da baska bir oneriniz var midir?

R1 SE modelini önermem, minimum R1 olsun hatta imkan varsa R1 Pro elbette. Bu üçü arasından saf performans istiyorsan Darmoshark M3 alabilirsin ancak 1900TL'ye 2K destekli M3S alman çok çok çok daha iyi olacaktır. Deathadder V2X'i bir süre kullandım. Biraz ağır ve pilli olduğunu unutmayın. Arkadaşıma satmıştım, kendisi kullanırken bozuldu ve garantiye gittiğinde iade kararı çıktı, zamanında 900TL'ye almıştım, 900TL geri verdiler çocuğa ve tabiri caizse elinde patladı.

Delux M800 Ultra önermeye gelecekler olacaktır, gördüğüm incelemeler, kaplamasının kötü olduğunu ve sararma yaptığını, bir süre sonra double click problemleri yaşadığını söylüyor. Ben olsam tercih etmem.

ergonomi sensorunden cok daha onemli benim icin.

Her fare ergonomiktir, asil mesele el yapisinda. Hangi farenin size daha ergonomik oldugunu belirlemek icin el boyutunuzu ve tutus stilinizi bilmem gerek.

Bunun disinda DA V2 X, VXE R1 SE... Alaka seviyeleri Arda Turan ve Bill Gates fotografi gibi. Belli ki biraz bilgi eksikligimiz var.

R1 SE modelini önermem, minimum R1 olsun hatta imkan varsa R1 Pro elbette. Bu üçü arasından saf performans istiyorsan Darmoshark M3 alabilirsin ancak 1900TL'ye 2K destekli M3S alman çok çok çok daha iyi olacaktır. Deathadder V2X'i bir süre kullandım. Biraz ağır ve pilli olduğunu unutmayın. Arkadaşıma satmıştım, kendisi kullanırken bozuldu ve garantiye gittiğinde iade kararı çıktı, zamanında 900TL'ye almıştım, 900TL geri verdiler çocuğa ve tabiri caizse elinde patladı.
Hocam dedigim gibi 2K olmasi pek umrumda degil hatta daha dusuk Hz benim icin daha iyi ve en dusugunde kullanacagim. R1'in malzeme kalitesi M3'ten daha iyi diyorlar arada kaldim acikcasi.

Her fare ergonomiktir, asil mesele el yapisinda. Hangi farenin size daha ergonomik oldugunu belirlemek icin el boyutunuzu ve tutus stilinizi bilmem gerek.

Bunun disinda DA V2 X, VXE R1 SE... Alaka seviyeleri Arda Turan ve Bill Gates fotografi gibi. Belli ki biraz bilgi eksikligimiz var.
Claw tutuyorum boyutu simdi olcemem ancak ortalama boyda elim.

Claw tutuyorsanız V2X size göre olmaz. Malzeme kalitesi olarak R1 belki bir tık daha iyidir M3 modeline kıyasla ama öyle ahım şahım bir fark yoktur.

Dandik MCU'lu R1'e para verip parayı çöpr atmaktansa eşek gibi bastırdığınızda hafif çıtlama sesi gelen M800 Ultra'ya para vermenizi tavsiye ederim. İyi günler.