1589

Üstün
Makaleler
2
Merhaba, ileride Apple dışında farklı bir marka tercih edersem akıllı saat değil de normal mekanik saatlerden tercih edeceğim. Elimdeki Series 9 saati 2. El 15K gibi bir fiyata satacağım ama kesin değil. Mekanik saate bu kadar para baymamın sebebi ise mekanik saatler gerçekten çok ilgimi çekiyor. O muhteşem mekanizmaları beni çok tatmin ediyor ve bir yandan koleksiyonun bir başlangıcı olsun istiyorum.

Bir YouTuber'a Instagram'dan yazdım, Citizen Tsuyorsa ve Tissot prx ikinci el önerdi. Saatler güzel ancak ben daha böyle spor görünümlü, liseli bir genç için güzel bir saat arıyorum. Eğer bu kalitede başka saatler bulamazsam Citizen Tsuyorsa alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Youtuber , Erk Bey mi acaba ? :) Citizen Tsuyosa güzel bir seçenek. Tissot'ta olabilir. Seiko 5 bakabilirsiniz veya Orient. Alacağınız saat Amazon US ' de varsa oradan almanızı öneririm biraz daha uygun oluyor Türkiye'ye göre.

O Youtuber , Erk Bey mi acaba ? :) Citizen Tsuyosa güzel bir seçenek. Tissot'ta olabilir. Seiko 5 bakabilirsiniz veya Orient. Alacağınız saat Amazon US ' de varsa oradan almanızı öneririm biraz daha uygun oluyor Türkiye'ye göre.
Evet Erk Koçak abim. Çok kral adam ya, bir sorunum olursa sürekli yazıyorum umarım bıkmamıştır 😅

Seiko 5 Sports otomatik güzelmiş.

Çok yardım sever ve iyi biridir kendisi bıkmaz :D Seiko 5 ' imi onun tavsiyesi ile almıştım.
Uzun süredir takipçisiyim idolüm.

G-Shock'lar da görünümünü beğendiğinizi alıp geçebilirsiniz önemli olan teknolojisi zaten hepsi kaliteli. Ne tür bir saat istediğinize bağlı ben klasik istediğim için snkl23 almıştım.
Dediğiniz snkl23 hiç hoşuma gitmedi. Daha sportif, büyük ve havalı görünen bir saat istiyorum. Dediğim gibi Citizen Tsuyosa da çok güzel aşırı beğendim ama daha sportif varsa onu öncelikli olarak tercih ederim.

Dediğiniz snkl23 hiç hoşuma gitmedi. Daha sportif, büyük ve havalı görünen bir saat istiyorum. Dediğim gibi Citizen Tsuyosa da çok güzel aşırı beğendim ama daha sportif varsa onu öncelikli olarak tercih ederim.
Kişisel tercih hocam ben çok memnunum. Sevdiğiniz modeli alın. Aklıma gelmedi Tsuyosa gibi ama daha sportif olan bir model.