Detaylar
Kim cevapladı?Hocam arkadaş mekanik bir saat istiyor sizin ki Quartz (Pilli).Hocam bu tarz bir saat alabilirsin. Kendisini yaklaşık 5-6 yıl kullanıyorum.Eki Görüntüle 38644
Karıştırmışım kusura bakmayın.Hocam arkadaş mekanik bir saat istiyor sizin ki Quartz (Pilli).
Ben 41 mm Apple Watch kullandığım için o tarz bir şey sandım40-41mm küçük değil kiben 38mm takıyorum 1.90 adamım.
Quartz da olabilir ama öncelik mekanik.Hocam arkadaş mekanik bir saat istiyor sizin ki Quartz (Pilli).
Mekanik öncelikliyim ama oldukça güzel görünüyor. Babamda farklı bir edifice modeli vardı, edifice modelini gerçekten beğeniyorum. Akıllı saat almadan önce Casio MTP model çok büyük kasalı üstünde taksimetre gibi bir şey olan bir saat kullanıyordum. Pilot saatiydi, Quartz’dı. Kaliteli saatti ama tabi kendi fiyatına göre (3K-4K bandı)Hocam bu tarz bir saat alabilirsin. Kendisini yaklaşık 5-6 yıl kullanıyorum.Eki Görüntüle 38644
İleride bir android telefona geçersem kullanamayacağım için şu an bir bakıyorum hocam. Aklımda Galaxy Watch 6 Classic de var.Şahsi fikrim, genç ve yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın, bileğiniz inceydi sanırım. Size mekanik saat yerine şu anda kullandığınız saat daha iyi yakışır diye düşünüyorum. Tarzınız çok resmi değilse, Apple Watch bence çok iyi bir seçim olmuş. Değiştirme derim.