Tsuyosa gibi olmasına gerek yok hocam. Tsuyosa benim için ayrı bir tercih olur, sportif olarak Tsuyosa’ya benzeyen bir saat aramam. Ha bu arada ince bilekli olduğum için (harbi inceKişisel tercih hocam ben çok memnunum. Sevdiğiniz modeli alın. Aklıma gelmedi Tsuyosa gibi ama daha sportif olan bir model.
Detaylar
Kim cevapladı?Kordon kısalttırılıyor hocam ama bilemedim şimdi. Denemek güzel olurdu.Tsuyosa gibi olmasına gerek yok hocam. Tsuyosa benim için ayrı bir tercih olur, sportif olarak Tsuyosa’ya benzeyen bir saat aramam. Ha bu arada ince bilekli olduğum için (harbi ince) Tsuyosa’nın Çelik kordonu sorun çıkarmaz mı?
Bu sebepten daha önce hiç Çelik kordon tercih etmedim.Kordon kısalttırılıyor hocam ama bilemedim şimdi. Denemek güzel olurdu.
Bileğim ince olduğu için çok absürt durur diye korkuyorum o kordonda.@1589 Çelik kordonda kısaltma işi çok basit. Kendiniz bile yaparsınız. Normalde Seiko 5 öneririm ama gösterişli bir şey istemissiniz. Bu konuda en iyi tercih G-Shock olacaktır.
Açıkçası 40-41 mm alınca da aşırı küçük oluyor nefret ediyorum.@1589 Kadran seçimini bileğinize göre yaparsanız kordonun pek bir önemi kalmıyor aslında. Bileğiniz çok inceyse 40-41 mm deneyebilirsiniz bence.
- Makaleler
- 1
Şahsi fikrim, genç ve yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın, bileğiniz inceydi sanırım. Size mekanik saat yerine şu anda kullandığınız saat daha iyi yakışır diye düşünüyorum. Tarzınız çok resmi değilse, Apple Watch bence çok iyi bir seçim olmuş. Değiştirme derim.
40-41mm küçük değil kiAçıkçası 40-41 mm alınca da aşırı küçük oluyor nefret ediyorum.