noonew 3

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bütçem 1 kuruş artmaz. İkinci el bu laptopu buldum sizce nasıl? Özelikleri:

HP Victus gaming laptop
  • i5 11400H işlemci
  • 16 RAM
  • 256 GB M.2
  • RTX 3050 ekran kartı 75W TDP
  • 200W şarj adaptörü
  • Batarya sağlam.
  • Fiyatı 16.000 TL

Merhaba arkadaşlar, öncelikle bütçem 1 kuruş artmaz. İkinci el bu laptopu buldum sizce nasıl? Özelikleri:

HP Victus gaming laptop
  • i5 11400H işlemci
  • 16 RAM
  • 256 GB M.2
  • RTX 3050 ekran kartı 75W TDP
  • 200W şarj adaptörü
  • Batarya sağlam.
  • Fiyatı 16.000 TL
Hangi model? 16 ise hall sensör sorunu var.

Bana HP Victus 15 gibi geldi. Isınma sorunlu bir kasa, ancak o fiyata tercih edilebilir. Bütün HP Victus modellerde hall sensor sorunu yok, bunu da aklınızda tutun. Almadan önce testlerini isteyin gerekirse siz yapın.

Aldığınızda ekstra depolama takın.

Bana HP Victus 15 gibi geldi. Isınma sorunlu bir kasa, ancak o fiyata tercih edilebilir. Bütün HP Victus modellerde hall sensor sorunu yok, bunu da aklınızda tutun. Almadan önce testlerini isteyin gerekirse siz yapın.

Aldığınızda ekstra depolama takın.

Teşekkürler hocam hangi testleri istemeliyim?

Hocam modelini bilmiyorum ama lacivert renginde fotoğraftan belki anlarsınız

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-05-20-20-27-33-028_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_2025-05-20-20-27-33-028_com.facebook.katana.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 57
Teşekkürler hocam hangi testleri istemeliyim?

Cinebench, timespy gibi testleri yap test yaparken arkadan HWMonitor programını çalıştır. Sıcaklıklara, çektiği watt değerlerine bir bak anormallik olup olmadığını benzer test videolarına bakıp karşılaştırabilirsin. 3 aşağı 5 yukarı benzerdir.

Birkaç tane daha test vardı, unuttum ancak. YouTube'da rehber içerikler var.

Cinebench, timespy gibi testleri yap test yaparken arkadan HWMonitor programını çalıştır. Sıcaklıklara, çektiği watt değerlerine bir bak anormallik olup olmadığını benzer test videolarına bakıp karşılaştırabilirsin. 3 aşağı 5 yukarı benzerdir.

Birkaç tane daha test vardı, unuttum ancak. YouTube'da rehber içerikler var.

Teşekkürler hocam testleri paylaşacağım.