Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Uzun vadede ve bazı oyunlarda yetersiz.
Son düzenleyen: Moderatör:
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hangi oyunlarda küçük takılma oluyor? Direkt sebebine 16 GB RAM diyemeyiz ama yetersiz olduğu konusuna katılıyorum. Bir sistem toplanacaksa minimum 32 GB RAM olması gerekiyor ama RAM fiyatları inanılmaz derecede arttı. 16 GB bile zor alınır artık.
ramazandeveli
Yetkin
RAM piyasası uçunca tekrar 16 GB'lara döndük. Hepimiz biliyoruz ki artık güncel sistemlerde 32 GB şart.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Şu an 16 GB kullanıyorum. Oyunlarda arada takılma oluyor. Ama Windows daha çok takılıyor.Hangi oyunlarda küçük takılma oluyor? Direkt sebebine 16 GB RAM diyemeyiz ama yetersiz olduğu konusuna katılıyorum. Bir sistem toplanacaksa minimum 32 GB RAM olması gerekiyor ama RAM fiyatları inanılmaz derecede arttı. 16 GB bile zor alınır artık.
Yapay zeka yüzünden hepsi. Kedi videolarından para kazanacaklar diye piyasayı mahvettiler.RAM piyasası uçunca tekrar 16 GB'lara döndük. Hepimiz biliyoruz ki artık güncel sistemlerde 32 GB şart.
alp15eren
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yazdığınız sorunun sebebinin RAM'inizin 16GB olması ile alakası olacağını sanmıyorum. 16GB RAM Windows için fazlasıyla yeterli sadece oyunlar için yetmiyor.Şuan 16 GB kullanıyorum. Oyunlarda arada takılma oluyor. Ama Windows daha çok takılıyor.
- Makaleler
- 4
SSD marka modeli ne sistemde?
DDR5 sistem kuracağım diye mecbur 16 GB aldım, bazen geçmese miydim diyorum.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
İki tane var hocam.
Pioneer 223 GB SSD
M2 MLD 500 GB.
Yeni konular
-
-
-