Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 yaşından beri sağlık sorunlarım var, kanseri atlattım. Şu an kemik iliği yetmezliğim var nakil falan oldum iyileşme sürecindeyim. Kilo almamı veya vermemi engelleyen bir durum yok ancak uzamayı durdurdum gibi bir şey oldu. Hormon tedavisi yapmak istiyoruz, doktorda önerdi ancak randevu alamıyorum. Yakın zamanda çok geç olacak ve yapacağım bilmiyorum.
Hiçbir şeye tam anlamıyla olumsuz bakmamak gerekir çok geçmiş olsun işi birazda şakaya vurarak boyu değil işlevi önemli diyerek başlamak istiyorum boyunuz için, yaşadığınız ve yakınınızdaki illere göre bakmalısınız ancak endokrinoloji bölümünden randevu almak için öncelikle dahiliyeye görünmeniz gerekmekte(bambaşka bir durum içindi ancak bende bu yolla tedavi oldum). Duruma göre özel hastanelerde de bu bölümün olup olmaması durumunu değerlendirin derim çünkü yaş ve boy durumunuz tabii şaka boyutu bir yere kadar direkt bir şey demek haddime olmamakla beraber kısalık durumunuzdan memnun değilseniz eğer daha da geç olmadan tedavi olma şansınız varsa olun. Umutsuz olmaya çokta gerek yok boy kısalığı veya uzunluğu tabii dünyanın sonu değil randevu kovalamaya duruma göre özel üniversitelerde de bölümlerin olup olmadığını kontrol edin derim (veya maddi durumunuz el veriyorsa randevuların açık olduğu rastgele bir şehir ve hava yolu ulaşımı imkanlarını da değerlendirebilirsiniz duruma göre).
Arkadaşın durumuna bende üzüldüm tabi ama boyu gerçekten çok kısa, anlıyorum iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama bunu demek onu mutlu etmeyecektir. 1.70 olsa felan dediğin işe yarardı.
Arkadaşın durumuna bende üzüldüm tabii ama boyu gerçekten çok kısa, anlıyorum iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama bunu demek onu mutlu etmeyecektir. 1.70 olsa falan dediğin işe yarardı.
Hiçbir şeye tam anlamıyla olumsuz bakmamak gerekir çok geçmiş olsun işi biraz da şakaya vurarak boyu değil işlevi önemli diyerek başlamak istiyorum boyunuz için, yaşadığınız ve yakınınızdaki illere göre bakmalısınız ancak endokrinoloji bölümünden randevu almak için öncelikle dahiliyeye görünmeniz gerekmekte(bambaşka bir durum içindi ancak bende bu yolla tedavi oldum). Duruma göre özel hastanelerde de bu bölümün olup olmaması durumunu değerlendirin derim çünkü yaş ve boy durumunuz tabii şaka boyutu bir yere kadar direkt bir şey demek haddime olmamakla beraber kısalık durumunuzdan memnun değilseniz eğer daha da geç olmadan tedavi olma şansınız varsa olun. Umutsuz olmaya çok da gerek yok boy kısalığı veya uzunluğu tabii dünyanın sonu değil randevu kovalamaya duruma göre özel üniversitelerde de bölümlerin olup olmadığını kontrol edin derim (veya maddi durumunuz el veriyorsa randevuların açık olduğu rastgele bir şehir ve hava yolu ulaşımı imkanlarını da değerlendirebilirsiniz duruma göre).
Teşekkürler, yarın randevu almaya çalışacağım. Hayalimde motor almak gibi bir durum var, bu kadar az boy ile biraz zor olacak. Tabii imkansız değil. Ancak en azından 1.65 gibi bir boya ulaşmak istiyorum.
Hiçbir şeye tam anlamıyla olumsuz bakmamak gerekir çok geçmiş olsun işi biraz da şakaya vurarak boyu değil işlevi önemli diyerek başlamak istiyorum boyunuz için, yaşadığınız ve yakınınızdaki illere göre bakmalısınız ancak endokrinoloji bölümünden randevu almak için öncelikle dahiliyeye görünmeniz gerekmekte(bambaşka bir durum içindi ancak bende bu yolla tedavi oldum). Duruma göre özel hastanelerde de bu bölümün olup olmaması durumunu değerlendirin derim çünkü yaş ve boy durumunuz tabii şaka boyutu bir yere kadar direkt bir şey demek haddime olmamakla beraber kısalık durumunuzdan memnun değilseniz eğer daha da geç olmadan tedavi olma şansınız varsa olun. Umutsuz olmaya çok da gerek yok boy kısalığı veya uzunluğu tabii dünyanın sonu değil randevu kovalamaya duruma göre özel üniversitelerde de bölümlerin olup olmadığını kontrol edin derim (veya maddi durumunuz el veriyorsa randevuların açık olduğu rastgele bir şehir ve hava yolu ulaşımı imkanlarını da değerlendirebilirsiniz duruma göre).
Arkadaşın durumuna bende üzüldüm tabi ama boyu gerçekten çok kısa, anlıyorum iyi niyetle yaklaşıyorsunuz ama bunu demek onu mutlu etmeyecektir. 1.70 olsa felan dediğin işe yarardı.
Sağlık konularında maalesef kötüye vurarak bir şey diyemiyorum yoksa evet gerçekten boyu arkadaşın kısa bu konuda yalan söyleyemem kendisi de bu durumun farkındadır ancak kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesi de bir yerde önemli internetteki bir yabancı olarak farkında olup olmadan kimsenin fiziki haliyle ilgili kalbinde bir yara açmak istemem bu konuda geçmişim olduğundan dikkat etmeye çalışırım diyeyim.
Teşekkürler, yarın randevu almaya çalışacağım. Hayalimde motor almak gibi bir durum var, bu kadar az boy ile biraz zor olacak. Tabii imkansız değil. Ancak en azından 1.65 gibi bir boya ulaşmak istiyorum.
Eski kız arkadaşlarımdan dolayı söyleyebilirim ki 159 boyla da 165 boyla da motor kullanmak çok büyük bir sorun olmuyor, randevulara bakın derim öncelikle dahiliyeye görünüp yönlendirme almanız gerekiyor zaten durumunuzu açıklarsanız büyük ihtimalle onlar ilgilenirler sonrasında da randevu kovalamanız gerekecek eğer imkanınız varsa özelleri ve hava yoluyla il dışını da (hava yolu dememin sebebi zamandan tasarruf) değerlendirin derim yanlış anlamadıysam eğer tedaviyle ilgili olarak biraz süre olarak acelecisiniz.
@Ethem Efe, Benimki tamamen bambaşka bir durumdu cinsel sağlıkla ilgiliydi diyeyim tam anlamıyla bilgi sahibi değilim zaten ama eğer merak ederseniz açıyorum detayını, bölüm hormonlar ve salgılarla ilgilenmekte hormonal dediğiniz için endokrinolojiye yordum en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır zaten
bir hormonun baskılanması gerekirken baskılanmadığı için çok uzun süreli erekte kalmaktaydım bununla ilgili 3 ay kadar bir dizi hormon ilacı kullanımı sonrası bir daha bu sorunu yaşamadım ilaçlara ait yan etki olarakta ilk başta kollarımda kabarıklıklarım oldu geçti haricinde öfke ve susuzluk sorunum oldu diyebilirim.
Sağlık konularında maalesef kötüye vurarak bir şey diyemiyorum yoksa evet gerçekten boyu arkadaşın kısa bu konuda yalan söyleyemem kendisi de bu durumun farkındadır ancak kişinin kendisini olduğu gibi kabul etmesi de bir yerde önemli internetteki bir yabancı olarak farkında olup olmadan kimsenin fiziki haliyle ilgili kalbinde bir yara açmak istemem bu konuda geçmişim olduğundan dikkat etmeye çalışırım diyeyim.
Eski kız arkadaşlarımdan dolayı söyleyebilirim ki 159 boyla da 165 boyla da motor kullanmak çok büyük bir sorun olmuyor, randevulara bakın derim öncelikle dahiliyeye görünüp yönlendirme almanız gerekiyor zaten durumunuzu açıklarsanız büyük ihtimalle onlar ilgilenirler sonrasında da randevu kovalamanız gerekecek eğer imkanınız varsa özelleri ve hava yoluyla il dışını da (hava yolu dememin sebebi zamandan tasarruf) değerlendirin derim yanlış anlamadıysam eğer tedaviyle ilgili olarak biraz süre olarak acelecisiniz.
@Ethem Efe, benimki tamamen bambaşka bir durumdu cinsel sağlıkla ilgiliydi diyeyim tam anlamıyla bilgi sahibi değilim zaten ama eğer merak ederseniz açıyorum detayını, bölüm hormonlar ve salgılarla ilgilenmekte hormonal dediğiniz için endokrinolojiye yordum en doğru yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır zaten.
Bir hormonun baskılanması gerekirken baskılanmadığı için çok uzun süreli erek de kalmaktaydım bununla ilgili 3 ay kadar bir dizi hormon ilacı kullanımı sonrası bir daha bu sorunu yaşamadım ilaçlara ait yan etki olarak da ilk başta kollarımda kabarıklıklarım oldu geçti haricinde öfke ve susuzluk sorunum oldu diyebilirim.
İnanın olabilecek her yan etkiyi hayatım boyunca yaşadım. O yüzden pek umurumda değil yan etkiler. Teşekkür ederim, yarın ilk iş bakacağım. Size de geçmiş olsun. Motor mevzusu mutlu etti. Zaten küçük motor Honda monkey alacağım ileride.
İnanın olabilecek her yan etkiyi hayatım boyunca yaşadım. O yüzden pek umurumda değil yan etkiler. Teşekkür ederim, yarın ilk iş bakacağım. Size de geçmiş olsun. Motor mevzusu mutlu etti. Zaten küçük motor Honda monkey alacağım ileride.
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, diğerlerinin dediği gibi önce Dahiliyeye gidip Endokrinolojiyi MHRS'den açtırman gerekiyor. Onlar yönlendirirler zaten ancak Endokrin açılınca ya bir Şehir Hastanesine ya da Üniversite hastanesine git yani vakit kaybetme dediğin gibi, bir bakmışsın sağlam bir tedaviyle 2 senede 20-25cm boy atmışsın en az hadi inşallah
Sizin durum ve tedavi geçmişiniz bambaşka bir şey zaten çok geçmiş olsun diyebiliyorum sadece başka bir şeye sözüm var mıyor, motor kullanmak olarak çok bir sıkıntı olmaz ama biraz özgüven biraz kendini iyi hissetme biraz kozmetik olarak tabii uzun boy tercihen neden olmasın kötü olmaz (kisisel olarak bi 5-6cm daha uzun olmak isterdim mesela suan 179’um).
8 yaşından beri sağlık sorunlarım var, kanseri atlattım. Şu an kemik iliği yetmezliğim var nakil falan oldum iyileşme sürecindeyim. Kilo almamı veya vermemi engelleyen bir durum yok ancak uzamayı durdurdum gibi bir şey oldu. Hormon tedavisi yapmak istiyoruz, doktorda önerdi ancak randevu alamıyorum. Yakın zamanda çok geç olacak ve yapacağım bilmiyorum.
Hormon tedavisi yapılırsa, elin ayağın falan da büyüyebilir kemik yaşında 16 ise. Kemik yaşına ve epifiz plaklarına baktırdın mı? Doktor bunlara bakmadan hormon tedavisi önermez çünkü genelde.