16 yaşında bacak kılları alınmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 732
Hiçbir bilimsel araştırma yok bunun hakkında.

Neyin hakkında bilimsel araştırma yok? Bir insanın amazon ormanları gibi bacak kıllarının olmaması mı ?

Kendi kendine bir şeyler çıkarmışsın gibi ama sanırım kastettiğin "tıraş bıçağı ile kesersen kıllar daha çok uzar" tarzı bir şey demişim gibi yapıp buna cevap vermişsin anladığım kadarıyla.

Hayır uzatmıyor. Ama tıraş makinesi ile tıraş bıçağının kılları kesiş biçimleri farklı olduğundan tıraş bıçağı ile kesilen kıllar daha bi' gür çıkmış gibi gözükür. Uzama hızı ile ilgili değişen bir şey yok.

Yani “Sakın tıraş bıçağı ile girme” yazmışsınız ne anlaşılmasını bekliyorsunuz tam olarak? Yanına “Amazon ormanı gibi kıllarınız varsa” yazıp desteklemişsiniz.
Zaten ben de bu manada kılları herhangi bir şekilde kalınlaştırmadığını kastettim, yazdığınız şey düpedüz yanlış anlaşılıyor haberiniz olsun.

Yani “Sakın tıraş bıçağı ile girme” yazmışsınız ne anlaşılmasını bekliyorsunuz tam olarak?
Burada zaten cevap verdim.

Hele ki amazon ormanları gibi kılların varsa .
Yanına “Amazon ormanı gibi kıllarınız varsa” yazıp desteklemişsiniz.

Amazon ormanları gibi kılların varsa ve kıllarını hiç kesmediysen ve jiletle kesersen zaten çok ve gür olan kıllar jiletin kesme şeklinden dolayı daha bi' gür ve sert gözükür, hissettirir. Olan bir şeyin üstüne eklenmesine benzetilebilir.

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. Yanlış anlayan birisi varsa maalesef o sadece sizsiniz. Benim dediklerimi farklı yerlere çekip cevap veriyorsunuz. Strawman Fallacy.

Son düzenleme:
Kalıcı alma diye bir şey olmaz zaten. Sözde kalıcılık vaadeden lazer uygulaması bile çoğunlukla sonuç vermiyor. Ben makineyle alıyorum, daha rahat oluyor. Makine önerisi istersen yapabilirim.

Rahatsız oluyorsan kes gitsin. Genetiğine göre değişir, benimkiler bir haftada uzuyor. Yaz ayları alıyorum sadece.

Peki neden jilet ile almamasını söylediniz?

Evet ve halen merak ediyorum.

İlk önce bu. Yazdıklarım oldukça net olmasına rağmen anlamadıysanız maalesef okuma anlama alıştırmaları yapmanız gerekmekte. Zira cevabı zaten önceki mesajlarımda verdim.

Peki neden jilet ile almamasını söylediniz?

Laf sokmaya gerek yok, düzgünce konuşabiliriz. İlk mesajında sadece "alma" diyorsun, diğer mesajında ise "daha sert, gür çıkar gibi bir şey" diyorsun. Sebep olarak bunu ilk yorumda belirtebilirdin. Ayrıca, halen Amazon ormanı gibi kılların varsa neden alınmaması gerektiğini anlamadım. Evet, almamayı ben de öneririm, öyle çünkü jilet küçük kılları kesmek için iyidir. Uzun kıllara jiletle girmek pek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…