Merhaba arkadaşlar, iyi bayramlar. Bacaklarımdaki kıllar nedeniyle çevreye rahatsızlık verebileceğim düşüncesiyle şort giymeye çekiniyorum. Ancak sıcaklar nedeniyle şortsuz çıkmak işkence haline geldi. Kıllarımı alırsam da bu sefer benim için daha utanç verici olur, anladınız :) Fotoğrafta gördüğünüz bacaklar ile şort giysem sakıncalı bir durum oluşur mu?.
Epilasyon cihazı ile alsanız bile hızlıca uzayabiliyor. Paranız varsa bu işi dışarda yaptırın.

Şöyle fotoğrafları atarken utanmıyor musunuz ya?
Şortla fotoğraf vermenin utanılacak bir şey olduğunu düşünmen sende sorun olduğunu gösterir. Mağarada mı yetiştiniz de böyle basit şeyleri utanılacak şeyler gibi görüyorsunuz.

Harbi ya. Ben utanırdım şahsen. Bir de oturarak şort halini atmış. Garip. Cidden kötülemiyorum ama ben yemin ederim ki dışarıya şort ile gezmeye bile çekinirim.
İyi ki kötülemiyorsun. Bir kötü yola düşmüş demediğin kaldı. Ayrıca, şortla gezmeye çekinmen senin köylü olduğunu gösterir. Gayet normal bir giyim.

Son düzenleme:
Şortla fotoğraf vermenin utanılacak bir şey olduğunu düşünmen sende sorun olduğunu gösterir. Mağarada mı yetiştiniz de böyle basit şeyleri utanılacak şeyler gibi görüyorsunuz.

İyi ki kötülemiyorsun. Bir kötü yola düşmüş demediğin kaldı. Ayrıca, şortla gezmeye çekinmen senin köylü olduğunu gösterir. Gayet normal bir giyim.
Köylü ne alakası var? Diz kapağım keşke olmasaydı diyorum ben. Hiç sevmem oralarını gösterene. Kızlar için de geçerli benim için bu kural.

Köylü ne alakası var? Diz kapağım keşke olmasaydı diyorum ben. Hiç sevmem oralarını gösterene. Kızlar için de geçerli benim için bu kural.
Hocam konuyla alakasız mesajlara gitmişsiniz, resime bacak veya uzuv atılması sizi rahatsız edebilir tamam ama moderatörler konuyu onaylamışlar. Onlar sorun görmediyse yapabilecek bir şeyimiz yok yani.

Köylünün konuyla alakası..?

Ben ilk aldığım zaman ailem ve yakın akrabalarım garipsedi bir. Hatta kuzenim biraz dalga geçer gibi yaptı ama benim tek yaptığım şey tabii ki takmamak oldu. Sonra alıştılar zaten gram bir laf etmiyorlar.

Almak istiyorsanız alın gitsin.