Detaylar
Kim cevapladı?Gürsel
Yetkin
Kılsız da olsa erkek bacağından malzeme çıkarmak hiç aklıma gelmez. Sizin tercihinize saygı duyuyorum tabii ki.Dövme yaptıracaksan, çok sıcak bir yerde yaşıyorsan ve bizlere akşamlık malzeme çıkartmak istiyorsan aldırabilirsin.
Bence alınmalı.Merhaba arkadaşlar, iyi bayramlar. Bacaklarımdaki kıllar nedeniyle çevreye rahatsızlık verebileceğim düşüncesiyle şort giymeye çekiniyorum. Ancak sıcaklar nedeniyle şortsuz çıkmak işkence haline geldi. Kıllarımı alırsam da bu sefer benim için daha utanç verici olur, anladınızFotoğrafta gördüğünüz bacaklar ile şort giysem sakıncalı bir durum oluşur mu?.
- Makaleler
- 9
İsterseniz alın, isterseniz almayın, isterseniz şekil çizin, isterseniz bilmem ne yapın... Canınız nasıl istiyorsa. Kimseyi ilgilendirmez ve ilgilendirmeyecek de.
Astronotarda
Üstün
Şimdi şunu belirteyim, kıllar insanın doğasında var. "Çevre ne düşünür?" diyerek alman gerekmiyor. Kendin sıcaktan rahatsızsan alman iyi olabilir ama çevre ne düşünür diye alma. Çünkü çevre alınca da şunu diyecektir yüksek ihtimalle; "Sen kız mısın neden kıllarını alıyorsun". Bu yüzden çevrendeki kimseye kafanı takma, rahatsız oldum diyen çıkarsa "Gözünü kapat", "Kafanı çevir" der geçersin.
Bu kafa yapısından kurtulursak 100 yıl ileri gideceğiz. İlkel bir beyinin eseri bu yorum.Erkek adam kılları almaz oğlum, tabii aşırı derece yoksa erkek adamsın sen alma şu kılları ya.
- Makaleler
- 1
Görünüşü umrumda değil ama terletiyor. Bildiğin alev basıyor havalar sıcakken. Kısa daha rahat, hava alır.
- Makaleler
- 3
Ilik popolu Avrupali miyiz biz birader? Cik gez. Kim niye rahatsiz olsun? Bizim yurtta adam kurtadam gibi geziyor.Bacaklarımdaki kıllar nedeniyle çevreye rahatsızlık verebileceğim düşüncesiyle şort giymeye çekiniyorum.
Astronotarda
Üstün
Avrupa ne alaka? Ayrıca orada da bunlardan rahatsız olmuyorlar olanları da taktıklarını sanmıyorum. Burada da rahatsız olana cevabı vermesi basit.Ilik popolu Avrupali miyiz biz birader? Cik gez. Kim niye rahatsiz olsun? Bizim yurtta adam kurtadam gibi geziyor.