Gülün diye yazdım çiçem zaten dert yokYa abi bari kıçım falan de.Gülüp duruyorum, kusura bakma.
![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Umursayarak alması daha iyi olur. İğrenebilirler insanlar.
Çıtırın insta?Merhaba arkadaşlar, iyi bayramlar. Bacaklarımdaki kıllar nedeniyle çevreye rahatsızlık verebileceğim düşüncesiyle şort giymeye çekiniyorum. Ancak sıcaklar nedeniyle şortsuz çıkmak işkence haline geldi. Kıllarımı alırsam da bu sefer benim için daha utanç verici olur, anladınızFotoğrafta gördüğünüz bacaklar ile şort giysem sakıncalı bir durum oluşur mu?.
Silverback Gorilla
Üstün
Umursayarak alması daha iyi olur. İğrenebilirler insanlar.
Tamam da dışarıdan senle karşılaşsam tipini s. Desem umursar mısın? Hayır. Takmayın böyle çöpten insanları.
- Makaleler
- 1
Akşama malzeme çıktı, teşekkürler. 
Uzadıkça tüm vücut agdaya gidiyorum. Tavsiye ederim. 
- Özgüven artıyor.
- Güzel görünüyor.
- Dövmeleriniz varsa kıl kapatmıyor ortaya çıkıyor.
- Hafifliyorsunuz.
- Kızlardan "bal dök yala" gibi iltifatlar alabilirsiniz.
- Ter, koku gibi olaylar minimuma düşüyor.
- En önemlisi cinsel hayatınız varsa aldırın gitsin.
sndwchmaker
Yetkin
Bazı insanlar çok iğreniyor, bazıları sorun etmiyor. Burada önemli olan sizin kararınız. Sizi rahatsız ediyorsa alın, etmiyorsa almayın. Ancak başka insanların tepkileri yüzünden istemediğiniz bir karar da almayın.
Gürsel
Yetkin
Bazı arkadaşların da önerdiği gibi makine ile kısaltmak en mantıklısı. 3 numara kısalık yeterli gelir.Bazı insanlar çok iğreniyor, bazıları sorun etmiyor. Burada önemli olan sizin kararınız. Sizi rahatsız ediyorsa alın, etmiyorsa almayın. Ancak başka insanların tepkileri yüzünden istemediğiniz bir karar da almayın.
Son düzenleme:
Vira
Üstün
- Makaleler
- 1
Tamam da dışarıdan senle karşılaşsam tipini s. Desem umursar mısın? Hayır. Takmayın böyle çöpten insanları.
Ben umursarım. Ama alması onun için özellikle yazın daha iyi olacaktır. Şort giyiyoruz çünkü.