Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Sanayi, hali yikama, berber, hamallik, amelelik, insaat, halde calisma, kucuk sehirdeysen bahce temizligi falan, buyuk sehirdeysen bina temizligi vb.
Emin ol bu yaşıma kadar iki meslekte de uzun süre çalıştım en berbat is kafe ve restoranlar. Hele bir de komi isen vay haline. Sanayide en azından bir iş öğrenip daha sonra ileride kendi dükkanını vs açabilir.Aynen olabildiğince az para alıp yapnayacağı bir meslek öğrensin. Kafe vs. bak derim.
Adam yazın çalışmalık iş arıyor. Tr şartları yapacağın her iş öyle zaten. Ben hem inşaatta hem restorantta çalıştım. Beklentiniz ne anlamıyorum. Öyle kendi dükkanını açar falan hayal bunlar. Kendini o yola sokacak olsa neden YAZIN ÇALIŞMALIK İŞ arasınöEmin ol bu yaşıma kadar iki meslekte de uzun süre çalıştım en berbat is kafe ve restoranlar. Hele bir de komi isen vay haline. Sanayide en azından bir iş öğrenip daha sonra ileride kendi dükkanını vs açabilir.
Hocam cevap için teşekkürler ama kendi dükkanımı açmak gibi bir hedefim yok, üniversite okumayı düşünüyorum sadece para kazanmak için 3 aylık geçici bir yer arıyorum.Emin ol bu yaşıma kadar iki meslekte de uzun süre çalıştım en berbat is kafe ve restoranlar. Hele bir de komi isen vay haline. Sanayide en azından bir iş öğrenip daha sonra ileride kendi dükkanını vs açabilir.
Tehlikeli işlerden kastettiğiniz şey ne?Tehlikeli işler ve Kasiyerlik dışında herhangi bir iş olabilir.
Bu mesaj birkaç kişi tepki göstermiş, ancak tamamen yanlış bir durum olarak değerlendirmişler.
İnşaat gibi ölüm riski yüksek meslekler.Hocam cevap için teşekkürler ama kendi dükkanımı açmak gibi bir hedefim yok, üniversite okumayı düşünüyorum sadece para kazanmak için 3 aylık geçici bir yer arıyorum.
Tehlikeli işlerden kastettiğiniz şey ne?