Çözüldü 165 Hz'de video oynatırken takılmalar oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Iorweth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 345
  • Etiketler Etiketler
    video
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
165 Hz ayarda iken ve video tam ekran değilken 1.5 saniyelik droplar yiyorum ve ekran tamamen donuyor. Sorun tarayıcıda değil çünkü Steam üzerinde oyun fragmanlarında da donuyor aynı şekilde. Anakart, RAM ve ekran kartı değişikliği yaptıktan sonra olmaya başladı bu olay. Sadece 165 Hz'de oluyor, 144'e çektiğimde hiçbir sorun yok. Sizce sorun nedir? NVIDIA'dan AMD'ye geçtim, acaba FreeSync'den dolayı olabilir mi?

Sistem özelliklerim:
MSI Gaming X 6700 XT
MSI Pro H610M-E DDR5
Intel 12400F
Crucial 5600 MHz CL46 2x16 GB
Cooler Master MWE 650W

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
FreeSync kaynaklı olabilir ama bir tahminim var. O da Radeon yazılımındaki Radeon Chill tarzı özelliklerden dolayı boşta sayılan durumda kullanılan voltaj yetmiyordur. Bu tarz özellikleri kapatmana rağmen oluyorsa manuel voltajla deneyebilirsin.
FreeSync kaynaklı olabilir ama bir tahminim var. O da Radeon yazılımındaki Radeon Chill tarzı özelliklerden dolayı boşta sayılan durumda kullanılan voltaj yetmiyordur. Bu tarz özellikleri kapatmana rağmen oluyorsa manuel voltajla deneyebilirsin.

Çözüm

Dediğiniz özellikler kapalıydı zaten fakat sorun FreeSync'deymiş. Kapatınca sorun çözüldü ama anlam veremedim hala neden böyle bir şey yaptığına. NVIDIA'da yoktu bu durum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt