17 yaş biri için fazla fiziksel aktivite istemeyen iş önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 437
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
Şimdi şöyle, Tab gıdada çalışırsan direkt kasiyer olamazsın. Önce mutfaktan başlarsın.

Belirtilmiş bu pardon

Önemli değil, halledebilirim diye düşünüyorum. Başvuru için direkt olarak internet sitesine mi bakmam gerekiyor?

Bakın onu hiç düşünmedim. Hem zorlu bir iş değil, insanlarla muhatap yok.

Önemli değil, halledebilirim diye düşünüyorum. Başvuru için direkt olarak internet sitesine mi bakmam gerekiyor?

Sahibinden'de iş ilanı olarak bulmuştum ben. Özellikle eleman arayan şubeleri bul. Bir de günde 8 saat(minimum) ayakta kalman gerekecek, neredeyse aralıksız.

Sahibinden'de iş ilanı olarak bulmuştum ben. Özellikle eleman arayan şubeleri bul. Bir de günde 8 saat(minimum) ayakta kalman gerekecek, neredeyse aralıksız.

Yoğunluğa bağlı biraz oda, biraz boş bir şube bulursam yine arada bir oturmam mümkün olur diye düşünüyorum.

Köfteci Yusuf'da bir arkadasım paketleme yapıyordu 30k gibi bir maaş alıyordu geçen sene. Eğer varsa etrafınızda bir başvurun derim.

Mesainize falan çökmeye çalışıyorlar. Ben buna izin vermeyip kavga çıkarttım aldım o parayı fakat mide bulandırıcı yani. Popeyes'e falan girmeyin bari, inanılmaz pis.
Öyle bir şey yok dostum 3 sene çalıştım mesai yaparak daha fazla para almışlığım var

Köfteci Yusuf biraz uzak kalıyor ancak bir bakabilirim. Reşit olmayanları alıyorlar mı?
Aile izni gerekiyor izin verdikleri zaman çalışabiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…