Çeviklik için verip başlamam daha iyi olmaz mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Sizce ideal kilom kaç olmalı? 1.75 boyundayım, 78 kiloyum.
178 boy var ve 75 kiloyum. Beni zayıf görenler var. Fazla inmeye gerek yok. Bi' ara hasta olduğum için aile hekimine gittim. Hazır aklımda bulundu ve sordum. İdeal bir şey olduğunu söyledi. Bozma bence bu kiloyu. Ya da illa vereceğim dersen 2-3 kilo düş yeter.
Sanırım yağları yakmam gerekli. Bence kilonuz zayıf değil tam yerinde. 75 civarına düşsem yeterlidir diyte düşünüyorum ben de.178 boy var ve 75 kiloyum. Beni zayıf görenler var. Fazla inmeye gerek yok. Bi' ara hasta olduğum için aile hekimine gittim. Hazır aklımda bulundu ve sordum. İdeal bir şey olduğunu söyledi. Bozma bence bu kiloyu. Ya da illa vereceğim dersen 2-3 kilo düş yeter.
Boksun hayatınızın bir köşesinde yeri olacaksa, devamlı olarak yapacağınız bir spor olacaksa çeviklik açısından kilo vermeniz daha mantıklı olur. Sizin profesyonellik gibi bir amacınız olmadığı için önemsemenize gerek yok dedim.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Boksun hayatınızın bir köşesinde yeri olacaksa, devamlı olarak yapacağınız bir spor olacaksa çeviklik açısından kilo vermeniz daha mantıklı olur. Sizin profesyonellik gibi bir amacınız olmadığı için önemsemenize gerek yok dedim.
Rica ederim, iyi sosyaller.
Sporla birlikte erir. Tabii yediklerinize dikkat ederek.Sanırım yağları yakmam gerekli. Bence kilonuz zayıf değil tam yerinde. 75 civarına düşsem yeterlidir diyte düşünüyorum ben de.
Günde 1-2 öğün yiyorum en fazla. Sabah 1 simit ve ayran, akşam evde ne varsa. Çok yağlı yemek vs. varsa yemiyorum.Sporla birlikte erir. Tabii yediklerinize dikkat ederek.