Arkadaşlar son 1 senedir ciddili her gün izliyorum, istesem de istemesem de bağımlısı oldum. Artık hiçbir oyun zevk vermiyor, çok fazla odaklanma sorunum var. Gerçekten bırakmam lazım artık. Nasıl yapabilirim, yardım edin.
Biz ne desek fayda etmeyecek. Ayna karşısına geçip bunları kendine söylesen daha çok faydasını görürsün hocam.

İzlemenin bir eksisi dokunmazsa izleyip faaliyet göstermeye alışmak sıkıntı yaratır. Hele süreklilik olursa daha sıkıntı.

Arkadaşlar son 1 senedir ciddili her gün izliyorum, istesem de istemesem de bağımlısı oldum. Artık hiçbir oyun zevk vermiyor, çok fazla odaklanma sorunum var. Gerçekten bırakmam lazım artık. Nasıl yapabilirim, yardım edin.
Başka ve kafanı yoracak aktiviteler bulabilirsin. Normal bu yaşlarda böyle şeylerin olması, testosteron seviyesi pik yapar 20'lere gelince. Ben de az yaşamadım.

Şunu yap bunu yaplar çok ezber olacaktır. Spora git arkadaş çevreni oluştur veya değiştir. Ama muhtemelen yapmayacaksın. O yüzden bağımlılıkla ilgili psikolojik destek al.

Spora gidiyorum bir tek o kurtarıyor zaten. Şimdi biraz araştırdım +18 site engelleyici DNS buldum hem telefonuma hem PC'ye ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzle, bir şey olmaz. 3 yıldır izliyorum, ara verdiğim süre maksimum 15-20 gün falan.

İzle, bir şey olmaz. 3 yıldır izliyorum, ara verdiğim süre maksimum 15-20 gün falan.
Beynim dopamin salgılamaktan çürüdü, artık bir oyuna giriyorum, ara sahnedeyken diyorum ki bu oyun sarmadı, çıkıyorum. Filme giriyorum, daha 1-2 dakikasında aksiyon yok, sıkıldım deyip çıkıyorum. Bırakmak istiyorum, gerçekten tek sorun oyun ve dizi değil, tabii örnek için yazıyorum.

Beynim dopamin salgılamaktan çürüdü, artık bir oyuna giriyorum, ara sahnedeyken diyorum ki bu oyun sarmadı, çıkıyorum. Filme giriyorum, daha 1-2 dakikasında aksiyon yok, sıkıldım deyip çıkıyorum. Bırakmak istiyorum, gerçekten tek sorun oyun ve dizi değil, tabii örnek için yazıyorum.
Normal bunlar. Yaşayan tek kişi sen değilsin. Biraz daha akıcı oyunlar tercih edebilirsin. MCU'ya da başlayabilirsin, ben de hiç dizi - filme katlanamıyorum ama Infinity War'ı, Endgame'i falan 100 defa izlemişimdir.