DuranEmmi

Çalışkan
Merhaba. 18 yaş altıyım. İnternetten para kazanmak istiyorum, link kısaltma servisleri falan bence boş iş. İyi bir kitlesi olanlarda işe yarıyor sadece. Freelancer sitesi vardı bir tane ama o da 18 yaş üstü içinmiş. İtem satma sitelerine de güvenmiyorum çünkü T.C. kimlik istiyorlar. Bir gün o siteler hacklenirse tüm bilgilerimiz hackerların eline geçecek.

İlgi alanınıza göre edit yapabilir veya beat yapıp satabilirsiniz. Bunların dışında aklıma pek seçenek gelmiyor benim.

eFootball Brawl Stars gibi oyunlarda hesap kasıp sosyal medyada satsam?

Amacım çok fazla gelir elde etmek değil, günlük 100 veya 50 TL.

Ya da biriktirmek için haftalık 100 TL.

eFootball Brawl Stars gibi oyunlarda hesap kasıp sosyal medyada satsam?

Amacım çok fazla gelir elde etmek değil, günlük 100 veya 50 TL.
Bu tür şeyleri elinle yapman gereksiz. İnternette bu dediğin şeyleri bota bağlamış kişiler yapıyor senin bunların arasında elinle kastığın hesapları satman zor olacaktır. Kaç yaşındasın bilmiyorum o yüzden bir şey demek istemiyorum ama bir işe girip çalışırsan daha iyi olur bence.

Ya da kişiye özel web sitesi yapıp satsam? Ama nerede satıcağımı bilmiyorum. Aklıma fikir gelsede nerede nasıl satıcağımı bilmiyorum.

Bu tür şeyleri elinle yapman gereksiz. İnternette bu dediğin şeyleri bota bağlamış kişiler yapıyor senin bunların arasında elinle kastığın hesapları satman zor olacaktır. Kaç yaşındasın bilmiyorum o yüzden bir şey demek istemiyorum ama bir işe girip çalışırsan daha iyi olur bence.

Yakında 16 olacağım. Sarı sitede iş ilanları var, 18 yaş üstümü bilmiyorum ama onları da kendi ilgi alanıma göre ilan bulup yapabilirim? Ama 18 yaş üstümü bilmiyorum.

Ya da kişiye özel web sitesi yapıp satsam? Ama nerede satıcağımı bilmiyorum. Aklıma fikir gelsede nerede nasıl satıcağımı bilmiyorum.
Bu tarz basit işleri yapay zekalar çoktan ele geçirdi. Daha farklı bir şey bulmalısınız yoksa para kazanmak sizin için zor gibi görünüyor. Amacım içinizi karartmak değil yanlış anlaşılmasın.