xlibre

Becerikli
Makaleler
1
Yer
Wired
Selam sevgili Techolay Sosyal ahalisi, internet alışverişi ve cüzdanda ihtiyaç durumlarında durması için uygun bir banka arıyorum. Normalde Papara almayı düşünüyordum -birkaç ay öncesine kadar- lakin devletin Papara'ya çökmesi sebebiyle kullanmak istemiyorum.

18 yaş altı olarak rahat bir şekilde hesap açabileceğim, sanal kart oluşturabileceğim bir kart önerirseniz sevinirim.

Selam sevgili Techolay Sosyal ahalisi, internet alışverişi ve cüzdanda ihtiyaç durumlarında durması için uygun bir banka arıyorum. Normalde Papara almayı düşünüyordum -birkaç ay öncesine kadar- lakin devletin Papara'ya çökmesi sebebiyle kullanmak istemiyorum.

18 yaş altı olarak rahat bir şekilde hesap açabileceğim, sanal kart oluşturabileceğim bir kart önerirseniz sevinirim.
Maksimum Gaming kartına bir bak istersen. Ayrı bir havası var. :D

Maksimum Gaming kartına bir bak istersen. Ayrı bir havası var. :D
  • Toplam yüklü para tutarı ikibinyediyüzelli TL’yi aşamaz,
  • Toplam yükleme limiti bir ay içinde ikibinyediyüzelli TL’yi ve her halükarda bakiyesi ikibinyediyüzelli TL’yi aşamaz.

Adı Gaming kart ama ayda 1 taneden fazla AAA oyun alamıyorsun. MASAK'ın akıllıca bir hareketi yok galiba. PS5'de hiç AAA oyun alınmıyor galiba :D

Papara gibi ön ödemlide olur ama düşük meblağlı internet alışverişlerinde kullanacağım için çok fark etmez.
16 yaşımdayken ailemle birlikte YapıKredi'den hesap açtırıp Kart almıştım. Böyle ön ödemeli MASAK'ın saçma kuralları olan kartları tercih etmeyin boşuna. Enpara'dan açılabiliyorsa aidatsız kart alın ve keyfinize bakın.