Selam sevgili Techolay Sosyal ahalisi, internet alışverişi ve cüzdanda ihtiyaç durumlarında durması için uygun bir banka arıyorum. Normalde Papara almayı düşünüyordum -birkaç ay öncesine kadar- lakin devletin Papara'ya çökmesi sebebiyle kullanmak istemiyorum.

18 yaş altı olarak rahat bir şekilde hesap açabileceğim, sanal kart oluşturabileceğim bir kart önerirseniz sevinirim.
Yapı Kredi TLCard

İlk olarak mesaj yazan herkese teşekür ederim biraz daha araştırdım ve hem sanal kart hemde nfc desteği olan iş bankası ilk imza hesabı ve yapı kredi play ögrenci kartı dikkatimi çekti.

Yazdığım gibi steam,trendyol gibi siterden alışveriş yapmak ve gerekirse diye cüzdanda bulunmasını istiyorum şu anlık bu ikisi arasında kaldım sizin öneriniz ne olur.

@TecholAI

Son düzenleme:
İlk olarak mesaj yazan herkese teşekkür ederim biraz daha araştırdım ve hem sanal kart hem de NFC desteği olan İş Bankası İlk İmza Hesabı ve Yapı Kredi play ögrenci kartı dikkatimi çekti.

Yazdığım gibi Steam, Trendyol gibi siterden alışveriş yapmak ve gerekirse diye cüzdanda bulunmasını istiyorum şu anlık bu ikisi arasında kaldım. Sizin öneriniz ne olur?

@TecholAI

İlk imza da sanal kart oluşturamıyorsunuz, güvenliği daha düşük ve söylemediğiniz sürece Troy kart gönderiyorlar.

İlk olarak mesaj yazan herkese teşekür ederim biraz daha araştırdım ve hem sanal kart hemde nfc desteği olan iş bankası ilk imza hesabı ve yapı kredi play ögrenci kartı dikkatimi çekti.

Yazdığım gibi steam,trendyol gibi siterden alışveriş yapmak ve gerekirse diye cüzdanda bulunmasını istiyorum şu anlık bu ikisi arasında kaldım sizin öneriniz ne olur.

@TecholAI
Kampanya istiyorsanız direkt Play kart alabilirsiniz. TL Card'ı da değerlendirebilirsiniz.