Ben aradım sordum geçen galiba tek başınıza gitseniz oluyomuş illa şube.
Babamın karttan aldım artık uğraşamam. Babamın üstüne açtırırım artık illallah ettim.

Kredi kartları ve ön ödemeli kartlarda oluyor o dediğiniz. Banka hesabı isterseniz ziraat her yerde ATM'si mevcut. Ön ödemeli kart derseniz Nays İş Bankası'na bağlı yine.
Nays'da kamera okumuyor hocam. Ziraat mı alayım?

Babamın karttan aldım artık uğraşamam. Babamın üstüne açtırırım artık illallah ettim.

Dediklerimden birini yapın. Ben ziraat kullanıyorum rahat.

Ziraat olur hem kamu bankası.

Ziraat'te havale EFT kapalı 18 yaş altına. Sadece para atma, çekme ve kart ile harcama var.
Kısıtlamasız olarak Garanti, Kuveyt Türk var iyilerden. Kuveyt Türk anne baba beraber gelmesini istiyor Garanti tek veli yetiyor. Ekstra Kuveyt Türk'te havale EFT ücretsiz. Ama şubelere sorun bazen şubeler açmayabiliyor.

Ziraat'te havale EFT kapalı 18 yaş altına. Sadece para atma, çekme ve kart ile harcama var.
Kısıtlamasız olarak Garanti, Kuveyt Türk var iyilerden. Kuveyt Türk anne baba beraber gelmesini istiyor Garanti tek veli yetiyor. Ekstra Kuveyt Türk'te havale EFT ücretsiz. Ama şubelere sorun bazen şubeler açmayabiliyor.
Garanti ve Yapı Kredi bankasi 18 yas altina en az kisitlama uygulayan 2 banka oneririm.
Babamın kendine açtığı ziraati kullanıcağım.

Dediklerimden birini yapın. Ben ziraat kullanıyorum rahat.

Ziraat olur hem kamu bankası.
Hocam babamın adına ziraat banka kartı varda birdaha açtırabiliyor muyuz? Ekstra bi yaptırım olmadan falan.

Babamın kendine açtığı ziraati kullanacağım.

Hocam babamın adına ziraat banka kartı varda bir daha açtırabiliyor muyuz? Ekstra bir yaptırım olmadan falan.

Evet açabilirsiniz. Bir tane daha vadesiz açar başka kartı bağlayabilirsiniz.

Kısıtlamasız olarak garanti, Kuveyt Türk var iyilerden. Kuveyt Türk anne baba beraber gelmesini istiyor garanti tek veli yetiyor. Ekstra Kuveyt Türk'te havale EFT ücretsiz. Ama şubelere sorun bazen şubeler açmayabiliyor.

Olay o değil keşke üstü okusanız.