180 cm boy ve 78 kg'ye sahip olan 17 yaşında birisi hangi sporu yapmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1449
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 201
  • Etiketler Etiketler
    hangi spor

1449

Üstün
Hayatımda hiç fitness yapmadım. Ama omuz genişliğim iyi diyorlar. Sizce hangi sporu yapmalıyım? Bazı sağlık sorunları sebebiyle ağırlık kaldırmalı sporlar yasak. İsterseniz şu anki fiziğimi atabilirim.

Boy: 180 cm
Kilo: 78 kg

Calisthenics önerebilirim hocam. Doktorunuza danışın, vücut ağırlığıyla spor yapmanızın bir sakıncası yoksa araştırın.

Güzel bir fizik yapabilirim değil mi?
Doktoruma şimdi Whatsapp’tan sordum yüzme, kardiyo ve kendi ağırlıklarını kaldırmalı sporlar serbest.

Calisthenics ve bol bol kardiyo. Kardiyo dediğimiz şeyin mutluluğun sırrı olduğunu söyleyebilirim.

Arkadaşlar doktoru ağırlık kaldırmasını yasaklamış siz Calisthenics önermişsiniz. Calisthenics'de yapamaz arkadaş.

Düzenleme: Vücut ağırlığı yasak değilmiş şimdi okudum, sıkıntı yok o zaman yapabilir. Hala anlamadım ama vücut ağırlığı da binevi ağırlık kaldırma sayılır kendiyle çelişmiş doktor.

Omuzlar böyle spordan sonra nasıl olur? Hiç fitness veya spor değmemiş.

Bence biraz gereksiz bunun yerine dumbell ile yapılan hareketleri vesaire öğrenip evde o aletlerlede yapabilir.
Ben şahsen vücut geliştirme yapıyorum, buna rağmen calisthenics kondisyon olarak, dayanıklılık olarak daha önde geliyor.

Evde iyi bir fizik dumbellerle yapılamaz.
Beklentinizi çok yükseltmezseniz yapılır hocam. Dışardan bakılınca spor yaptığınız anlaşılacak seviyeye gelinir en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…