Bütçe
1800

Emirr

Başarılı
Herkese selamlar, EA FC 25 Steam'de indirime girince ben de gidip oyunu aldım. Benim eskilerden kalan PS3 kolu vardı onunla oynayacaktım ancak istediğim gibi olmadı. PC kolu algılasada FC 25 kolu algılamadı. Bir sürü forumlara vs. baktım hiçbirinde çözümünü bulamadım haliyle bende uğraşmak istemiyorum artık. 1800 TL gibi bir bütçem var. PC için kol önerirseniz sevinirim. XBOX kolu olursa daha iyi olur bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca burdan 860 TL'ye XBOX kolu buldum alınır mı sizce?

Sıfır Xbox kontrolcüsü bile önermem. Çinli firmaların kontrolcüleri drift vb. sorunlarını çözen donanımlarla geldiğinden daha kaliteliler. Ayrıca belirteyim HB, Trendyol vb. 8. nesil kollar genellikle sahte veya yeniden tamir edilmiş ürünler oluyor. Bu kolların sıfırları bile 2-3 yılda bozulabildiğinden, bozuk ürünün tamir edilmiş versiyonu daha kötü oluyor.

Logitech F710 kullanıyorum. Memnunum, tavsiye ederim.
Öneriniz için teşekkür ederim ama en baştan XBOX kolu istediğimi belirtmiştim zaten.
Sıfır Xbox kontrolcüsü bile önermem. Çinli firmaların kontrolcüleri drift vb. sorunlarını çözen donanımlarla geldiğinden daha kaliteliler. Ayrıca belirteyim HB, Trendyol vb. 8. nesil kollar genellikle sahte veya yeniden tamir edilmiş ürünler oluyor. Bu kolların sıfırları bile 2-3 yılda bozulabildiğinden, bozuk ürünün tamir edilmiş versiyonu daha kötü oluyor.

EasySMX X05 Kablosuz Gamepad Bluetooth Oyun Denetleyicisi PC/Telefon/Switch/Steam Gamer, RGB Işık, Hall Etkisi ile Uyumlu - AliExpress 44 buna ne diyorsunuz peki? Sizin önerdiğinizle aynı model ancak baya fiyat farkı var.

Öneriniz için teşekkür ederim ama en baştan XBOX kolu istediğimi belirtmiştim zaten.

EasySMX X05 Kablosuz Gamepad Bluetooth Oyun Denetleyicisi PC/Telefon/Switch/Steam Gamer, RGB Işık, Hall Etkisi ile Uyumlu - AliExpress 44 buna ne diyorsunuz peki? Sizin önerdiğinizle aynı model ancak baya fiyat farkı var.
Aynı model değil. O model de sitede var. Site bu ürünleri yerelde satıyor. Aliexpress vergi, kargo vb. ile fiyat benzer oluyor olabilir. Fiyata göre kıyaslayın. Yukarıdaki yerel resmi satıcısında attığınız ürün 1400 ₺ satılıyor. Bütçenize hangisi uygunsa alın. Futbol oyununda bu ürünlerin hiçbirinin sizi üzeceğini sanmıyorum. Bütçe arttıkça da özellike CoD vb. oynuyorsanız, bu kontrolcülerin sağladıkları avantajlı oluyor. Atıyorum drift sorunu olmuyor, ölü bölgesi az veya hiç olmuyor gibi detaylar var. Sayfalarında hepsinin detayı var. Ayrıca YT incelemelerine bakıp da fikir almanızı öneririm.

Bende FC25 de kullanıyorum. Belirttiğin sorunu daha önce ben de yaşamıştım. Logitech F710 da xbox kolu veya normal gamepad olarak tanıtabileceğiniz kol üstünde bir switch mevcut. Kolu xbox moda alıyorsunuz. Driver otomatik görmezse eğer;

Aygıt yöneticisinde kolu bulun;
1741858288955.webp

1741858339366.webp

1741858348945.webp

1741858354893.webp

1741858363136.webp

Bu şekilde driverı ekleyin. Steam xbox kolu olarak tanıyacaktır. Steam üzerinden oyuna girdiğinizde kolu rahatlıkla kullanabileceksiniz.
Oyunu ea den aldıysanız da, ea nın exe sini steam e oyun olarak ekleyin ve ea yı steam üzerinden başlatın. Yine kolu kullanabileceksiniz.