Arkadaşlar saçma konu gibi gözükebilir ama aileme sorduğumda da net cevap alamadım. Ben 08/12/2006 doğumluyum. Aralığın 8'inde de 18'i tamamlıyorum ama sorun şu reşit oluyor muyum? Yani e-Devlet, e-Nabız gibi şeyleri bağımsız olarak kullanabilecek miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?18 yaşınızı doldurduğunuzda resmiyette reşit sayılırsınız. Her işinizi kendiniz halledebilirsiniz.
Yani aralığın 8'inde reşit sayılacağım değil mi ?18 yaşınızı doldurduğunuzda resmiyette reşit sayılırsınız. Her işinizi kendiniz halledebilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ederim@679 Evet tam 8 Aralık itibariyla reşit oluyorsunuz.
Doğum günün gelir gelmez kullanabilirsin.Arkadaşlar saçma konu gibi gözükebilir ama aileme sorduğumda da net cevap alamadım. Ben 08/12/2006 doğumluyum. Aralığın 8'inde de 18'i tamamlıyorum ama sorun şu reşit oluyor muyum? Yani e-Devlet, e-Nabız gibi şeyleri bağımsız olarak kullanabilecek miyim?
Uyuyan Sincap
Üstün
08.12.2024 tarihinde 18 yaşında sayılacaksınız uzatmanın anlamı yok.Arkadaşlar saçma konu gibi gözükebilir ama aileme sorduğumda da net cevap alamadım. Ben 08/12/2006 doğumluyum. Aralığın 8'inde de 18'i tamamlıyorum ama sorun şu reşit oluyor muyum? Yani e-Devlet, e-Nabız gibi şeyleri bağımsız olarak kullanabilecek miyim?
00.00 itibari ile reşitsiniz 
MiniRayss
Uzman
Evet, 8 Aralık 00:00 da E-Devlet bakarsan görürsün. Veli olayı vb. Kalkıyor fakat ehliyet alırken vs. Eğer vesikalığın tutmuyor ise aileni isteme ihtimali var fakat bu gibi durumlar "çok nadir" olur. Kısaca evet aileniz ile aranızda ki bağ kopuyor. Tek oluyorsunuz resmiyet de. Doktora tek gidip sorunlarınızı ezberleyip söylemeniz vs. Gerekecek
Zor olacak deseneDoktora tek gidip sorunlarınızı ezberleyip söylemeniz vs. Gerekecek![]()