Hocam anakartı asis TUF ile değiştik. Ayhan hoca daha iyi olacağını söyledi. Tabi çok bi fark olmazsa bu kasaya beyaz daha çok yakışıyor. Beyazi alayım?Şimdi anladım demek istediğinizi. Muhtemelen sorun çıkmaz, belki kablo yapısı zorluk çıkartır.
İçiniz rahat olması adına PSU'yu SF1000 ile değişebilirsiniz.
Anakartınız B850M Aorus Elite diye aklımda kalmış doğru mudur?
Fan olarak size 2 reverse, 1 normal akışlı fan lazım.
Egzoz: https://share.google/XC7n5nSUF6VnMzWYp
İntake: https://share.google/3hT8kWxf4Z7unn4xb (2x)
Siyahı $20 diye bunu alıntıladım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- $2.000–2.450
TUF kalabilir. Asus stabilite olarak AM5 platformunun en iyisi.Hocam anakartı asis TUF ile değiştik. Ayhan hoca daha iyi olacağını söyledi. Tabi çok bi fark olmazsa bu kasaya beyaz daha çok yakışıyor. Beyazi alayım?
Yapabilirsiniz.@LH44 Hocam sistemi aldim. Kasa yarin elime geciyor. Simdi uzay montaji yapiyorum. Rehber videoda adam islemciyi takmadan bios uptade yapiyor. Benim yapmama gerek var mi?
Hocam BIOS uptade i daha sonra yapmamda bir sakinca var mi?
@Ayhan Dönmez @LH44 Beyler PC hazir bir araya getirdim. Harika bir micro canavar oldu. Sizlere tesekkur ederim. Tabi ki incelemesini de yapacagim ayri bir konu olarak. BIOS uzerinden RAM leri 30-6000 olarak sabitleyip EXPO yu actim. Recep Baltas`in bir videosunda ki gibi ufak tefek diger ayarlari da kontrol ettim.
Kesin bunu da yap. Yapmazsan olmaz vs dediginiz bir durum var mi?
Son düzenleme:
İlk olarak BIOS güncelleyin. RAM'leri belirterek OC için yeni bir konu açın.Hocam BIOS uptade i daha sonra yapmamda bir sakinca var mi?
@Ayhan Dönmez @LH44 Beyler PC hazir bir araya getirdim. Harika bir micro canavar oldu. Sizlere tesekkur ederim. Tabi ki incelemesini de yapacagim ayri bir konu olarak. BIOS uzerinden RAM leri 30-6000 olarak sabitleyip EXPO yu actim. Recep Baltas`in bir videosunda ki gibi ufak tefek diger ayarlari da kontrol ettim.
Kesin bunu da yap. Yapmazsan olmaz vs dediginiz bir durum var mi?
@Ayhan Dönmez ile birlikte yardımcı oluruz.
- Makaleler
- 1
Ben artık forumu salıyorum gereksiz mesaj atıyorum diye uyarı yemişimİlk olarak BIOS güncelleyin. RAM'leri belirterek OC için yeni bir konu açın.
Önüne geleni mod yaparlarsa olacağı o.
Zaten gecen hesabı silmiştim sonradan iptal ettim, artık emin oldum şu anda, TR'de hiçbir forum değmez. Benim gibi adama uyarı kesmek kimsenin haddi değilİlk olarak BIOS güncelleyin. RAM'leri belirterek OC için yeni bir konu açın.
Haydı bakalım RAM ıle kım ılgılenırse ılgılensın, o cezayı kesen mod her kımse o yardım edecek bundan sonra @LH44
Son düzenleme:
Fotoğraf atma imkanınız var mı?@LH44 hocam bu arada tekli kasa fanini egzoz olarak kullandim. Diger RGB olanlar maalesef ekran karti buyuk diye kasaya sigmadi. Ama yine de degerlendirmek istiyorum. Bir tavsiyen var midir?
Sanırım alttaki fanlardan bahsediyorsunuz.