Bütçe
$2.000–2.450
Radyator fanlarini ters cevirirsem bu sefer islemci isisina negatif etki etmez mi hocam?

Radyator fanlarini ters cevirirsem bu sefer islemci isisina negatif etki etmez mi hocam?
+ olarak kasayi yukseltirsem ve asagiya fanlari koyarsam, RAM e etkisi olur mu? Ekran karti kapatiyor onunu.

Suanda radyator fanlari iceriye dogru ufluyor.

Hocam acaba, radyatorun borularini soldan asagiya inecek sekilde cevirsem, egzoz fanini asagiya kaydirsam, bununla birlikte PSU yu daha yukari cekebiliyorum. Boylece kasanin on kismina, ekran kartinin onune bir fan koyabilirim gibi?

@LH44 @Ayhan Dönmez

Son düzenleme:

+ olarak kasayi yukseltirsem ve asagiya fanlari koyarsam, RAM e etkisi olur mu? Ekran karti kapatiyor onunu

suanda radyator fanlari iceriye dogru ufluyor

Hocam acaba, radyatorun borularini soldan asagiya inecek sekilde cevirsem, egsoz fanini asagiya kaydirsam, bununla birlikte psu yu daha yukari cekebiliyorum. boylece kasanin on kismina, ekran kartinin onune bir fan koyabilirim gibi?

@LH44 @Ayhan Dönmez
Negatif etki etmez.

Ekran kartının önlerini kapatması çok önemli değil, içeriye hava göndersinler yeterli.

Çevirmeyi deneyebilirsiniz. İşe yarama ihtimali var.

Acaba kasayi iade edip daha buyuk bir tane mi alsam, ki cok ta fazla begenmistim bu kasayi aslinda. Yani bir sekilde halletmem lazim ama kararsiz kaldim. Olmadi dediginiz gibi yapacagim.

Screenshot_20251113_120318_Amazon Shopping.webp

Şu şekil bir yerleşim olur.