Arkadaşlar selam. Rust oynarken aynı zamanda yayın yapabileceğim bir sistem istiyorum. Bütçem kasa için 2.000–2.450 dolar. (RTX 5080 olacak şekilde, performans kaybı olmayacak ise tasarrufu tercih ederim.) Micro Center'ın kendi markası olan Powerspec'i gördüm; fiyatı oldukça uygun geldi. Bu sistemlerden birine mi yönelmeliyim, yoksa kendim mi toplamaliyim? Bu konuda sizden desteğinizi rica ediyorum. Daha önce de sistem topladım; onda bir sorun yok. Eğer kendin topla derseniz, monitör önerisi dahil olmak üzere bu siteden desteğinizi rica ederim.
Hazır sistemler şu şekilde:
Daha cok amacim mini ITX veya Micro-ATX ile ilerlemekti, ancak fiyatlar cok degisiyor. Microcenterdan olacak sekilde toplamam gerek. Varsa tavsiyeniz hayir diyemem. Monitor olarak da 2K +200Hz bir monitor onerinizi bekliyorum. Bu Micro Center'ya da Amazon uzerinden olabilir.
Hazır sistemler şu şekilde:
Daha cok amacim mini ITX veya Micro-ATX ile ilerlemekti, ancak fiyatlar cok degisiyor. Microcenterdan olacak sekilde toplamam gerek. Varsa tavsiyeniz hayir diyemem. Monitor olarak da 2K +200Hz bir monitor onerinizi bekliyorum. Bu Micro Center'ya da Amazon uzerinden olabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: