Dediğim gibi ısıtan soğutan vs böyle cihazlara Schneider takmayın desteklemiyor. Voltaj regülatör ayarını kaç yapsın hocam alt üst sınır? @Yener K

1200 TL mi verdiniz regülatöre? İptal edin hocam şu da aynı regülatör ben de bu marka kullanıyorum.

O muhtemelen az stoktan dolayı ciddi zamlı satılıyor.

Bende bu cata markasının sensörlü balkon lambası ve regülatör prizi var iyi marka.

Haydaa hocam siparişi verdim ben keşke fiyatının pahalı olduğunu söyleseydiniz benim hiç anlamadığım şeyler bunlar cata 275₺ ye aynı gorevi yapıyorsa tabii ki onu alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haydaa hocam siparişi verdim ben keşke fiyatının pahalı olduğunu söyleseydiniz benim hiç anlamadığım şeyler bunlar cata 275₺ ye aynı gorevi yapıyorsa tabii ki onu alırdım.
Hemen iptal edin orada iptal et tuşu var hepsiburadada. Para iade verirler. Hadi hemen kargoya verilmeden. Siparişlerimde.

Hemen iptal edin orada iptal et tuşu var Hepsiburada'da. Para iade verirler. Hadi hemen kargoya verilmeden. Siparişlerimde.

Hocam taksitle almistim bana şimdi ödemeyi parça parça taksitle mi ödeyecek kredi kartiydi. İptal etmedim hocam Galaxy energy catadan daha kaliteli olduğunu düşünüyorum. Tekrardan @Yener K hocam buzdolabı için voltaj koruyucu da alt ve üst değerler ne olmalı örnek veriyorum 170E250 gibi mi? Saniye ayarı da 300 saniye 5 dakika.

Bende de CATA marka ve Galaxy var. Galaxy olan daha üstün gözüküyor. Bana buzdolabı aldığımda Bosh servisi, kurutma makinesi aldığımda Hoover servisi Galaxy tavsiye etti. Belki ticari faktör vardır ama olduğu sürece garanti verdiler.

@Mimar enes, hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.

Bende de CATA marka ve Galaxy var. Galaxy olan daha üstün gözüküyor. Bana buzdolabı aldığımda Bosh servisi, kurutma makinesi aldığımda Hoover servisi Galaxy tavsiye etti. Belki ticari faktör vardır ama olduğu sürece garanti verdiler.

Recep hocam paylaştı Philips de veriyor normal fiyatının kat kat üzerine. Halkı kazıklamaktan başka bir şey değil hocam.

Teşekkürler hocam Galaxy'in değerleri kaç olmalıdır?