Bütçe
2.000-5.000 TL

bbvbi

Uzman
Merhaba.

El ölçüm dikey 17 yatay 8 cm. Palm grip tutuşa sahibim. Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum. Bütçe açısından 2K ile 5K arasında mouseler olabilir. (aralık çok geniş biliyorum. F/P mouse ve performans görmek istiyorum. )

Ellerim çok terliyor buna uygun mouseler varsa öğrenmek isterim.

Aynı zamanda mouse pad de alacağım. Valorant sens 0.28 DPI 800. bütçe mouse ile beraber 5.500 TL geçmemesi iyi olur.

İyi sosyaller iyi akşamlar.

@bbvbi, @Toby Fox @SF26

Merhaba.

El ölçüm dikey 17 yatay 8 cm. Palm grip tutuşa sahibim. Valorant, CS gibi oyunlar oynuyorum. Bütçe açısından 2K ile 5K arasında mouseler olabilir. (aralık çok geniş biliyorum. F/P mouse ve performans görmek istiyorum. )

Ellerim çok terliyor buna uygun mouseler varsa öğrenmek isterim.

Aynı zamanda mouse pad de alacağım. Valorant sens 0.28 DPI 800. bütçe mouse ile beraber 5.500 TL geçmemesi iyi olur.

İyi sosyaller iyi akşamlar.

@bbvbi, @Toby Fox @SF26

Kod: SWAR

İyzico ile %20 indirim de var.

Mousepadi speed yüzey öneririm. Renk size kalmış ama siyah mousea mavi daha iyi olabilir.

Kod: SWAR

İyzico ile %20 indirim de var.

Mousepadi speed yüzey öneririm.
El boyutuna uygundur değil mi hocam @Toby Fox

Hocam bütçeyi bir tık arttırırsan bu da iyi olur dediğiniz varsa onu da alabilirim. Sipariş vermeden sorayım istedim. Öneri için teşekkürler @Toby Fox

Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse​

Wraith Spirit of Aim Mousepad​

Bunların siparişini verdim. SWAR kodu ile cuzi miktarda indirim uygulandı. Iyzico ile ödeme yaptım, iyzico hesabıma 1000 tl yüklendi. Yalnız bu parayı nakite çeviremiyorsunuz.

İyzico dan alırken kredi kartınızla alışveriş yaptığınızda da bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. İyzico dan sanal kart ya da kart başvurusuna gerek yok.

Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse​

Wraith Spirit of Aim Mousepad​

Bunların siparişini verdim. SWAR kodu ile cuzi miktarda indirim uygulandı. Iyzico ile ödeme yaptım, iyzico hesabıma 1000 tl yüklendi. Yalnız bu parayı nakite çeviremiyorsunuz.

İyzico dan alırken kredi kartınızla alışveriş yaptığınızda da bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. İyzico dan sanal kart ya da kart başvurusuna gerek yok.
İyzico hesabınıza yüklenen bakiyeyi İstanbul Kart ile IBAN'ınıza yollayabiliyorsunuz. Veya İyzico size bir kart veriyor ücretsiz olarak, o kart bilgileriyle de istediğiniz platformda o 1000 TL'yi harcayabiliyorsunuz.

Güle güle kullanın.