Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 2000
@Caner Uncu SSD adam yardımcı olur.
Son düzenleme:
Elektronik: Sabrent Rocket 4 Plus 500 GB 1.530 TL
Amazon'da Sabrent Rocket 4 Plus 500 GB modeli 1.279 TL + 251 TL depozito ücreti var. Ürün yurt dışından geliyor. Şu anda bu fiyata alabileceğiniz rakipsiz bir model diyebilirim. Phison E18 kontrolcüye sahip. Kingston KC3000/Fury Renegade modelleriyle yarışır durumda. PS5 heat sinki ile birlikte...
Bu vardı en son.
Elektronik: Sabrent Rocket 4 Plus 500 GB 1.530 TL
Amazon'da Sabrent Rocket 4 Plus 500 GB modeli 1.279 TL + 251 TL depozito ücreti var. Ürün yurt dışından geliyor. Şu anda bu fiyata alabileceğiniz rakipsiz bir model diyebilirim. Phison E18 kontrolcüye sahip. Kingston KC3000/Fury Renegade modelleriyle yarışır durumda. PS5 heat sinki ile birlikte...techolay.net
Bu vardı en son.
Bu fiyata en hızlı SSD bu mudur acaba? Sadece PS5 için mi acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata en hızlı SSD bu mudur acaba? Sadece PS5 için mi acaba?
Video editlemeyecekseniz ya da çok büyük dosyalarla boğuşmayacaksanız DS SATA'lar bile yeter.
Bu disk piyasadaki en güzel disklerden biridir ve fiyatı da ayrı tatlı.
PS5 isini bilmiyorum, onun için sertifikalı diskler yok muydu?
Son düzenleyen: Moderatör:
Video editlemeyecekseniz ya da çok büyük dosyalarla boğuşmayacaksanız DS SATA'lar bile yeter.
Bu disk piyasadaki en güzel disklerden biridir ve fiyatı da ayrı tatlı.
PS5 isini bilmiyorum, onun için sertifikalı diskler yok muydu?
Ben hiç anlamıyorum pek öyle söyleyeyim benim amacım oyunlar hızlı yüklensin acaba bana fazla gelir mi tarih eser bir hardiskden bıktığım için
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Oyun boyutları uçtuğu için 1TB daha tatlı olur. İşletim sistemi kurulacaksa üstteki daha iyi.
www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Oyun boyutları uçtuğu için 1TB daha tatlı olur. İşletim sistemi kurulacaksa üstteki daha iyi.
![]()
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Teşekkür ederim sizce CS:GO Valorant için fazla mı daha ucuz bir şey alınabilir mi?
RecepBaltasiSevenInsan
Yetkin
Bu iki oyun fazla yer kaplamıyor. Benim tercihim Sabrent Rocket olurdu.Teşekkür ederim sizce CS:GO Valorant için fazla mı daha ucuz bir şey alınabilir mi?
Bu iki oyun fazla yer kaplamıyor. Benim tercihim Sabrent Rocket olurdu.
Yok siz beni yanlış anladınız benim amacım aslında boyut pek değil de ben hardiskimden dolayı oyundaki haritaya çok geç giriyorum acaba ucuz bir SSD işimi görür mü yoksa kaliteye mi kaçmam lazım
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı