2 ayda TYT'de 100 nete çıkılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 263
  • Etiketler Etiketler
    100 tyt

Winner

Üstün
Merhaba şu an 80-85 netlerdeyim 2 ay gibi bir sürede 100'ü geçmek mümkün mü?

Geometri ve dil bilgisi halledersen neden olmasın

Netlerin nereden olduğuna bağlı biraz.

Hocam FKB kısmında rakiplerinize farkı koyabilirsiniz. Girdiğim her sınavda tecrübelerimle söylüyorum ki iyi kötü herkes okuduğunu anlayarak Türkçe paragraf yapmaya çalışıyor. Bir tane de çerezlik dil bilgisi atılır sınavda bunu da yaparlar. Matematikte 15-25 arası yaparsanız sizin için yeterli. Çünkü matematikçiler bile bazen sınavın zorluğundan yakınıyor. Sosyal kısmında tarih için çoğu zaman paragraf verilir ve bir düşünce istenir. Bilgi sorularından ziyade ÖSYM daha çok paragraftan sonucu istiyor. Coğrafya için biraz bilgi gerekir. Ama her sınavda fark ettiğim şu ki FKB yapan öne geçiyor. Ben hiçbir zaman FKB yapamamıştım. Benim arkadaşlarım FKB yaparak bana fark atmışlardı. Çoğu zaten orayı bile göremiyor süreden dolayı. Bu yüzden bana kalırsa Fizik Kimya ve Biyoloji derslerine odaklanmanız lazım. Matematikten 1 net arttırabilirsiniz ama FKB için arttırabileceğiniz 19 net daha var. İşte o zaman 100'ü geçme imkanınız olur.

Hocam bende öyle düşünüyorum. Şu son 2 ay fen çalışacağım.

Son TYT'de 36.25 Türkçe, 17.5 sosyal, 26.5 matematik , 1 fen.
5 saat TYT Fen kasarak çıkılır. 3 ayda.
Haftada 1 / 2 Mat denemesi atın süreli temiz bir de. Fen çözmeye başladıkça denemelerde ona da vaktin gidecek.
Öteki netler çok temiz bu arada. Fen'i en azından 12-13 yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…